Τζάστιν Μπίμπερ: Μυθική αμοιβή για την εμφάνιση στον γάμο της χρονιάς στην Ινδία (Βίντεο)

Το ποσό που φημολογείται ότι πήρε ο καλλιτέχνης και οι άλλοι σταρ που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στους εορτασμούς των δισεκατομμυρίων δολαρίων.
O Μπίμπερ κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Βομβάης για τον γάμο, 5 Ιουλίου 2024.
O Μπίμπερ κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Βομβάης για τον γάμο, 5 Ιουλίου 2024.
MEGA via Getty Images

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι αυτός που πιο πρόσφατα ανάμεσα σε διεθνείς σταρ τραγούδησε για τον γιο του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας και τη μέλλουσα σύζυγό του, στους εορτασμούς για τον επερχόμενο γάμο τους.

Ο Καναδός τραγουδιστής ταξίδεψε για να εμφανιστεί στον γάμο των Anant Ambani και Radhika Merchant στη Βομβάη το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου.


Στο πρώτο πάρτι πριν το γάμο του ζευγαριού συμμετείχε η Rihanna, ενώ στο δεύτερο - μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο - εμφανίστηκε οι έφηβοι καρδιοκατακτητές της δεκαετίας του ’90, Backstreet Boys, η Katy Perry και ο Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli.

Με κομμένη την ανάσα όσοι παρακολουθούν τον γάμο της χρονιάς - οι προσκεκλημένοι από κοντά, αλλά κυρίως οι χιλιάδες ανά τον κόσμο από τα ΜΜΕ - περιμένουν νέα για το ποιος άλλος σταρ θα εμφανιστεί στο γαμήλιο γλέντι, αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου. Φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μιλούν για την Adele, αλλά η οικογένεια δεν το έχει επιβεβαιώσει.

Η οικογένεια δεν τσιγκουνεύεται τα έξοδα για τον γάμο του μικρότερου γιου της Mukesh Ambani, καθιστώντας τον έναν από τους πιο ακριβούς γάμους στη χώρα. Ξεπερνάει ακόμη και τον γάμο της κόρης των Ambani, στον οποίο εμφανίστηκε η Beyoncé.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Anant Ambani και η Radhika Merchant γιόρτασαν την τελετή sangeet - μια βραδιά με μουσική και χορό πριν από τη γαμήλια τελετή. Ο γαμπρός, επικεφαλής της Reliance Industries με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και η υπόλοιπη οικογένεια ανέβηκαν στη σκηνή με δική τους χορογραφία.


Το κόστος της γαμήλιας τελετής μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό. Φημολογείται ότι η Rihanna πληρώθηκε 7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ποσό που εκτιμάται ότι πήρε ο Μπίμπερ είναι 10 εκατομμύρια δολάρια.


(με πληροφορίες από BBC)

Δημοφιλή