ΔΙΕΘΝΕΣ
10/03/2019 15:19 EET | Updated 10/03/2019 15:21 EET

Φρικτή επίθεση σε ζωολογικό κήπο: Τζάγκουαρ δάγκωσε γυναίκα που πήγε να βγάλει σέλφι μαζί του

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

VIDEO

Μια γυναίκα τραυματίστηκε μετά από επίθεση τζάγκουαρ σε ζωολογικό κήπο στην Αριζόνα, το Σάββατο βράδυ.

Η επίθεση έγινε στο Wildlife World την ώρα που η 30χρονη γυναίκα προσπαθούσε να βγάλει μια σέλφι μαζί του. Σύμφωνα με μάρτυρες, είχε περάσει το προστατευτικό φράγμα ώστε να πλησιάσει πιο πολύ το ζώο.

«Η επισκέπτρια φέρνει τραυματισμούς στον ώμο που δεν είναι σοβαροί. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν άμεσα στην τραυματισμένη όπως ζητήθηκε από την οικογένεια. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόταν το ζώο έξω από το περιβάλλον του. Οι μπάρες προστασίας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Στέλνουμε τις προσευχές μας στην οικογένεια», έγραψαν εκπρόσωποι του ζωολογικού κήπου στο twitter.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την στιγμή της φρικτής επίθεσης:

«Βρισκόμουν με την οικογένειά μου στον ζωολογικό κήπο όταν κάποιος ήρθε φωνάζοντας για βοήθεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα στο σημείο χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Είδα το κορίτσι να κρέμεται από το φράχτη και το χέρι της βρισκόταν στο στόμα ενός τζάγκουαρ. Μπορούσα να δω τα νύχια του στην σάρκα της», περιγράφει ο μικρός Γουίκερσον.

«Η μαμά μου πέταξε ένα μπουκάλι για να αποσπάσει την προσοχή του ζώου και όταν την άφησε τραβήξαμε την κοπέλα και εκείνη έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη».

Ο Γουίκερσον δεν είδε την στιγμή της επίθεσης και ούτε ξέρει πότε ακριβώς η κοπέλα πλησίασε το ζώο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή της. 

 

 

Πηγή: CNN