ΔΙΕΘΝΕΣ
05/03/2020 11:54 EET | Updated 05/03/2020 12:27 EET

Βασιλική βιογράφος: Ο Γουίλιαμ απομακρύνθηκε από τον Χάρι εξαιτίας της Μέγκαν

Ο Γουίλιαμ είναι ο διάδοχος του θρόνου, ενώ ο Χάρι «ο αντικαταστάτης».

PA

Είναι ευρέως γνωστό πως οι δύο πρίγκιπες, Χάρι και Γουίλιαμ δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι τεταμένες.  

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Express, οι εντάσεις ξεκίνησαν όταν και οι δύο οικογένειες ζούσαν στο παλάτι του Κένσιγκτον και μετά από μια σειρά διαφωνιών ο Χάρι αποφάσισε πως δεν θέλει πια κάποια σχέση με την μοναρχία. Την Δευτέρα, είναι η πρώτη του βασιλική υποχρέωση με την Μέγκαν, μετά την αποχώρηση από ανώτατα μέλη. 

Η συγγραφέας του βιβλίου «Notorious Royal Marriage», Κάρολ, υποστηρίζει πως τα δύο αδέλφια απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον μετά τον γάμο τους με δύο «εντελώς διαφορετικές» γυναίκες.  

«Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ ποτέ δεν μοιράζονταν την ίδια ιδεολογία και τα ίδια ενδιαφέροντα, ούτε είχαν ποτέ κοινή πορεία. Ο Γουίλιαμ είναι ο διάδοχος του θρόνου, ενώ ο Χάρι «ο αντικαταστάτης» είχε την ελευθερία να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο. Για χρόνια έδειχνε ότι δεν του αρέσει και πολύ η ζωή στην Αγγλία, ούτε ο παραδοσιακός τρόπος ζωής της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε η Κάρολ. 

PA

Η συγγραφέας πρόσθεσε επίσης πως η μεγάλη διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Χάρι συνεχώς υπερασπιζόταν την συμπεριφορά της Μέγκαν. 

«Ο Γουίλιαμ πρέπει να αποδεχτεί τις επιλογές του Χάρι και τους λόγους για τους οποίους τις έκανε. Μόνο έτσι θα φτιάξουν την σχέση τους και θα προχωρήσουν μπροστά. Ο Γουίλιαμ ποτέ δεν ένιωθε πολύ κοντά στην Μέγκαν, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι εκείνη είναι η σύζυγος του αδερφού του και μητέρα του παιδιού του», συμπληρώνει η συγγραφέας του βιβλίου. 

Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν αυτήν την εβδομάδα στην Αγγλία για να παρευρεθούν σε μια σειρά από υποχρεώσεις, λίγο πριν την οριστική παραίτησή τους.  Σύμφωνα με φήμες, η δούκισσα του Σάσεξ δεν νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη γι΄αυτό.

PA

Το ζευγάρι θα παρακολουθήσει τα βραβεία Endeavor Fund Awards την Πέμπτη πριν εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο και επιστρέψουν στον Καναδά, που τους περιμένει ο γιος τους Άρτσι. 

Σε μια συνέντευξη με το OK! Magazine, η βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νικόλ δήλωσε πως η επιστροφή θα είναι «γλυκόπικρη» για την Μέγκαν.  

«Θα είναι σίγουρα δύσκολο για εκείνη. Θυσίασε πολλά για να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο: Το σπίτι της, την εθνικότητά της και την καριέρα της. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια θλίψη για το πως κατέληξε όλο αυτό». 

Πηγή: express