Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος από συνήγορος του ιερέα

Ακόμα μία καταγγελία για βιασμό ανήλικης από τον ιερέα. Στις αρχές βιντεοληπτικό υλικό.
Ιερέας

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα, που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα 18χρονης σήμερα κοπέλας κατήγγειλε στις αρχές δεύτερο περιστατικό με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον ιερέα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα που ήταν τότε 15 ετών, βιάστηκε και μάλιστα κατατέθηκε και βιντεοληπτικό υλικό.

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Δείτε την ανακοίνωσή του

«Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ ), γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14 χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή