Βίντεο: Αρκούδα διέρρηξε σπίτι, άνοιξε τον καταψύκτη και άρπαξε τάπερ με λαζάνια

Η κάμερα την έπιασε επ’αυτοφώρω.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Ring.com/Facebook: Helena Houlis

Ακόμη και οι αρκούδες μπορεί να λιγουρεύονται ένα νόστιμο ιταλικό φαγητό μια στο τόσο. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και στην περίπτωση του χνουδωτού διαρρήκτη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Μόνο που η κάμερα τον έπιασε επ’αυτοφώρω.

Την περασμένη Τετάρτη, μια μαύρη αρκούδα εισέβαλε κυριολεκτικά σαν τον κλέφτη σε ένα σπίτι στο Barkhamsted, από το οποίο ευτυχώς έλειπαν άπαντες εκείνη την ώρα.

Το πεινασμένο ζώο, αφού περιπλανήθηκε για κάμποση ώρα στους χώρους του σπιτιού, βρήκε τον δρόμο για την κουζίνα. Εκεί με περίσσια άνεση άνοιξε τον καταψύκτη, άρπαξε ένα τάπερ με λαζάνια και στη συνέχεια αποχώρησε ανενόχλητη για να απολαύσει το γεύμα της στο φυσικό της περιβάλλον.

Το πλάνα από την ασυνήθιστη διάρρηξη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας με κάθε λεπτομέρεια: η αρκούδα έσπασε το τζάμι της μπροστινής πόρτας για να μπει μέσα, παρέμεινε στο σπίτι για 35 λεπτά και αφού πήρε αυτό που ήθελε έφυγε από το παράθυρο της κουζίνας.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Ελενα Ρίτσαρντσον, όταν έλαβε ειδοποίηση για πιθανή διάρρηξη δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε: «Είδα από την κάμερα ασφαλείας την αρκούδα να κινείται στο σπίτι μου με την ίδια άνεση που περιφέρομαι εγω. Τα λαζάνια τα είχε μαγειρέψει η μητέρα μου και τα διατηρούσα στην κατάψυξη».

Δημοφιλή