Γερμανία: Νεαρός σκαρφάλωσε σε τοίχο φυλακής για να δει την πρώην κοπέλα του

Μάλλον εμπνεύστηκε από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα.
picture alliance via Getty Images

Λένε πως όταν είσαι ερωτευμένος είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα για τον άνθρωπο της καρδιάς σου και αυτό απέδειξε περίτρανα ένας νεαρός στη Γερμανία ο οποίος σκαρφάλωσε ένα τείχος τεσσάρων μέτρων έξω από μια φυλακή για να δει την πρώην φίλη του.

Ο 18χρονος μάλιστα αρνήθηκε να κατέβει μετά τις υποδείξεις της αστυνομίας ενώ οι Πυροσβέστες χρησιμοποίησαν μια σκάλα για να τον σώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η νεαρή που βρισκόταν μέσα στη φυλακή είχε χωρίσει μαζί του λίγο πριν ξεκινήσει να εκτίει την ποινή της.

Οι Αρχές ανέφεραν πως όταν τον εντόπισαν ήταν μισόγυμνος. Προφανώς ο ίδιος είχε βγάλει τα ρούχα του για να μην μπλεχτούν στο συρματόπλεγμα.

Υπάλληλος της φυλακής σχολίασε πως ο νέος ήταν απελπισμένος και ήθελε να πείσει την πρώην κοπέλα του να γυρίσει πίσω σε αυτόν. Ο 18χρονος κατάφερε να φτάσει μέχρι το παράθυρο του πρώτου ορόφου.

Επωφελήθηκε από ένα φανάρι στο οποίο πάτησε για να σκαρφαλώσει πιο ψηλά, επεσήμανε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NDR.

Αυτό που μένει τώρα να απαντηθεί είναι γιατί ο 18χρονος δεν πήγε σε κάποιο επισκεπτήριο για να δει τη φίλη του και έβαλε τον εαυτό του σε αυτή την περιπέτεια.

(Με πληροφορίες από BBC)