Γιατί η Ντέμι Λοβάτο έσβησε τον λογαριασμό της στο Twitter

«F** twitter. Αυτό είναι ο λόγος που δεν γράφω πια.
Complex

H Ντέμι Λοβάτο διέγραψε τον προσωπικό τη λογαριασμό στο twitter μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για ένα tweet της για τον ράπερ, 21 Savage.

Ο Σα Για Μπιν Αβραάμ Τζόσεφ ή αλλιώς καλλιτεχνικά 21 Savage, είναι ράπερ και τραγουδοποιός και σύμφωνα με την Independent βρίσκεται υπό κράτηση και κινδυνεύει να απελαθεί μετά τους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι είναι στην πραγματικότητα Βρετανός υπήκοος που ζει παράνομα στις ΗΠΑ.

Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε την Κυριακή στο twitter: «Μέχρι τώρα 21 Savage memes αποτελούν την καλύτερη στιγμή του Super Bowl» και οι αντιδράσεις δεν θα μπορούσαν να ήταν χειρότερες.

The Telegraph

«Όλα τα αστεία ποστ δεν είναι καθόλου «αστεία» όταν κάποιος περνάει μια δύσκολη στιγμή και όταν η οικογένειά του εξαρτάται από αυτόν», σχολίασε ο Confident, ράπερ και φίλος του 21 Savage.

Η Λοβάτο απάντησε αρχικά στην σκληρή κριτική που δέχτηκε γράφοντας :«Αν θέλετε να μου επιτεθείτε κάντε το τουλάχιστον με κάτι πρωτότυπο» και στη συνέχεια πρόσθεσε «F** twitter. Αυτό είναι ο λόγος που δεν γράφω πια. Γελάω με τις αστείες εικόνες όχι με το γεγονός ότι κάποιος πρόκειται να απελαθεί».

Παράλληλα, ανέβασε στιγμιότυπα στο Instagram με σχόλια που της έγιναν σχετικά με τον ράπερ και το παρελθόν του με τα ναρκωτικά.

Entertainment Tonight

Έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που ο 21 Savage βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση.

«Ο κ.Αβραάμ Τζόσεφ είναι υπόδειγμα πολίτη και πρότυπο για την νεολαία αυτής της χώρας. Εργάζεται σε αρκετά κοινωνικά προγράμματα που βοηθάνε τα άπορα παιδιά στην χρηματοοικονομική παιδεία», δήλωσε ο δικηγόρος του ράπερ.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς έσβησε η τραγουδίστρια τον λογαριασμό της στο twiiter.

Πηγή: Independent