Γουάρινγκτον: Τοποθέτησαν γραμματοκιβώτιο όπου οι πολίτες στέλνουν γράμματα στους νεκρούς τους

Τα μηνύματα γράφοντας σε βιοδιασπώμενο χαρτί από σπόρους αγριολούλουδων τα οποία μετά φυτεύονται στους κήπους του Γουόλτον Χολ.
.
.
WALTON HALL

Στο Γουάρινγκτον της Μεγάλης Βρετανίας, έχει τοποθετηθεί ένα γραμματοκιβώτιο μέσω του οποίου συγγενείς και φίλοι στέλνουν μηνύματα στους ανθρώπους τους που έχουν πεθάνει.

Το γραμματοκιβώτιο στήθηκε το Νοέμβριο του 2021 κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19 και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί πάνω από 2.000 γράμματα.

Τα μηνύματα γράφοντας σε βιοδιασπώμενο χαρτί από σπόρους αγριολούλουδων τα οποία μετά φυτεύονται στους κήπους του Γουόλτον Χολ όπου είναι εγκατεστημένο το γραμματοκιβώτιο.

Η κατοικία του λόρδου και της λαίδης Ντέιρσμπερι, χτισμένη τη δεκαετία του 1830, αγοράστηκε από τον δήμο του Γουόρινγκτον που άνοιξε για το κοινό το σπίτι και τους κήπους του, το 1945.

.
.
WALTON HALL

Εκπρόσωπος του Γουόλτον Χολ σημείωσε πως πρόκειται για ένα μέρος το οποίο ο κόσμος μπορεί να επισκέπτεται «για να θυμηθεί και να μνημονεύσει» όσους δε βρίσκονται πια στη ζωή.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για όλους μας, ιδίως για εκείνους που έχασαν αγαπημένους και σε κάποιες περιπτώσεις δεν κατάφεραν ούτε να αποχαιρετήσουν. Είμαι τόσο χαρούμενος που υπάρχει πια ένα γαλήνιο σημείο το οποίο μπορούν να επισκεφτούν και να θυμηθούν αναμνήσεις.

Ελπίζω ο κήπος να γίνει μια αγαπημένη περιοχή της περιοχής και με τον καιρό ολόκληρος ο κήπος να ανθίσει με αγριολούλουδα», ανέφερε ο Τόνι Χίγκινς, δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για την αναψυχή των πολιτών.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα