mantsester-siti

Σύγκριση των δύο μετρ της τακτικής - Τι είχει πει ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ιταλό προπονητή της Μπράιτον, την οποία αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο Europa League.
Τον Ιανουάριο, ο διεθνής Γάλλος μπακ είχε κριθεί αθώος σε έξι κατηγορίες βιασμού και σε μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης.
Ο Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν διόρισε επίσης τον αδελφό του και ιδιοκτήτη της Μάντεστερ Σίτι Σεΐχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν αντιπρόεδρο της χώρας.
Σάλος με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι που κινδυνεύει να κατηγορηθεί για προσβολή δημοσίας αιδούς και με φυλάκιση έως δύο χρόνια.
Αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα - Πάνω από 100 οι παραβάσεις
Οι ένορκοι απέτυχαν να καταλήξουν σε ετυμηγορίες για μία κατηγορία βιασμού και μία απόπειρα βιασμού και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου δίκη για τον Γάλλο.
Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τον τίτλο νικώντας με ανατροπή την Άστον Βίλα 3-2. Η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή τη Γουλβς 3-1, αλλά έμεινε στη δεύτερη θέση.
Δέκα χρόνια μετά το γκολ του Αργεντίνου που έδωσε τον τίτλο στους "πολίτες".
Ο 21χρονος Νορβηγός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Δημοσίευμα-βόμβα θέλει τον Νορβηγό σκόρερ να μετακομίζει το καλοκαίρι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδίολα. Διαψεύδει ο μάνατζερ του.