Βίντεο: Πάστορας στο Χιούστον παίζει πιάνο στο πλημμυρισμένο σπίτι του και γίνεται viral

Βίντεο: Πάστορας στο Χιούστον παίζει πιάνο στο πλημμυρισμένο σπίτι του και γίνεται viral
Open Image Modal
instagram

Η καταστροφή που συμβαίνει στο Houston από τον τροπικό τυφώνα Harvey είναι μεγάλη. Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι τα σπίτια και όλα τα υπάρχοντά τους και οι Αρχές της πόλης ακόμα μετρούν πληγές. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το σκηνικό συμφοράς και ασχήμιας, υπάρχει χώρο για λίγη ομορφιά και το παράδειγμα έδωσε με τον καλύτερο τρόπο ένας πάστορας.

Ο Aric Harding επέστρεψε στο σπίτι του όταν καταλάγιασε ο τυφώνας για να περισώσει ό,τι είχε απομείνει στους πλημμυρισμένους χώρους και ειδικά τα παιχνίδια των παιδιών του. Τότε, ένιωσε την ανάγκη να καθίσει στο πιάνο του και να παίξει ένα αγαπημένο του κομμάτι, παρά το γεγονός ότι το νερό έφτανε μέχρι τα γόνατά του.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ένας φίλος που τον συνόδευε και έπειτα ο πάστορας το δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Νιώθω ότι όλα θα βουλιάξουν σε λίγο. Όσα είχαμε ως πόλη έχουν εξαφανιστεί. Πραγματικά πιστεύω ότι ο θεός θα δημιουργήσει κάτι εντελώς καινούριο εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω την ομορφιά στην καταστροφή».

Δεν ξέρουμε αν είμαστε οι μόνοι που βλέποντας αυτή την εικόνα θυμηθήκαμε τον «Πιανίστα» που έπαιζε πιάνο στα συντρίμμια του πολέμου, αλλά όπως και να έχει το συναίσθημα που προκαλεί αυτή η εικόνα είναι πολύ δυνατό.