«Δεν σας φοβόμαστε». H Huffington Post για την αιματηρή επίθεση στο Ορλάντο

«Δεν σας φοβόμαστε». H Huffington Post για την αιματηρή επίθεση στο Ορλάντο

Η μεγαλύτερη ένοπλη επίθεση στη σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν το μακελειό σε κέντρο διασκέδασης ομοφιλοφύλων στο Ορλάντο.

Η «The Huffington Post » δημιούργησε μια σειρά από εικόνες αφιερωμένες στα θύματα της αιματηρής επίθεσης, με στόχο να μεταδώσει ένα μήνυμα αγάπης και συμφιλίωσης.

eikones
(01 of12)
Open Image Modal
«Η αγάπη είναι αγάπη», Lin-Manuel Miranda (credit:The Huffington Post)
(02 of12)
Open Image Modal
«Δεν μπορούμε να δαιμονοποιούμε, να δημαγωγούμε και να εξαπολύουμε πόλεμο εναντίον μιας ολόκληρης θρησκείας. Το μίσος δεν είναι η απάντηση στο μίσος», Χίλαρι Κλίντον (credit:The Huffington Post)
(03 of12)
Open Image Modal
«Προς την κοινότητα LGBT: Να ξέρετε παρακαλώ ότι έχετε εκατομμύρια συμμάχους σε όλη την χώρα. Είμαι μία από αυτούς. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το δικαίωμά σας να ζείτε ελεύθερα και χωρίς φόρβο. Το μίσος δεν χωράει στην Αμερική», Χίλαρι Κλίντον (credit:The Huffington Post)
(04 of12)
Open Image Modal
(credit:The Huffington Post)
(05 of12)
Open Image Modal
50 νεκροί, 53 τραυματίες. Η πιο αιματηρή μαζική ένοπλη επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ. (credit:The Huffington Post)
(06 of12)
Open Image Modal
«Θα υπάρξουν προσπάθειες να στρέψουν δύο ευάλωτες κοινότητες, την LGBT και τους μουσουλμάνους, την μία ενάντια στην άλλη», David Klion. (credit:The Huffington Post)
(07 of12)
Open Image Modal
50 άνθρωποι νεκροί και ο Ντόναλντ Τραμπ τουιτάρει: «Είμαι ευγνώμων για τα συγχαρητήρια που είχα δίκιο όσον αφορά την τρομοκρατία του ριζοσπαστικού Ισλάμ» (credit:The Huffington Post)
(08 of12)
Open Image Modal
Αυτό είναι το όπλο μαζικής καταστροφής που σκότωσε αθώα παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Newtown, αθώους θεατές στο σινεμά στην Aurora, αθώους μαθητές και καθηγητές στο Σαν Μπερναντίνο και αθώους θαμώνες στο Ορλάντο. Και μπορεί κάποιος να το αποκτήσει νόμιμα. (credit:The Huffington Post)
(09 of12)
Open Image Modal
«Αυτό συνιστά υπενθύμιση ότι επιθέσεις σε βάρος κάθε Αμερικανού, ανεξάρτητα από την φυλή, την εθνικότητα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό είναι μια επίθεση εναντίον όλων μας και εναντίον των βασικών μας αρχών, της ισότητας και της τιμιότητας που μας χαρακτηρίζουν ως έθνος», πρόεδρος Ομπάμα (credit:The Huffington Post)
(10 of12)
Open Image Modal
«Είμαστε συντετριμμένοι. Είμαστε φοβισμένοι. Είμαστε σε πένθος. Όμως δεν είμαστε μόνοι και δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα από το να μας σταματήσει από το να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να ακουστούμε, να φανούμε, να δεχτούμε σεβασμό», Noah Michelson (credit:The Huffington Post)
(11 of12)
Open Image Modal
(credit:Ji Sub Jeong/ The Huffington Post)
(12 of12)
Open Image Modal
«Δεν σας φοβόμαστε. Ξέρουμε τι θα πει φόβος. Πολλοί από εμάς που μεγαλώσαμε ως λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλοι ή διεμφυλικοί, δεν φοβόμασταν τα αυτόματα όπλα σας, τις γροθιές σας ή οτιδήποτε γεννιόταν στην εξαχρειωμένη καρδιά σας. Δεν υπάρχει κάτι να κάνετε που να μας φοβίσει περισσότερο από την ιδέα να χάσουμε την αγάπη. Όμως μόλις αποκαλύψαμε ποιοι είμαστε στους άλλους -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα- αφήσαμε τα πάντα πίσω μας. Επομένως εάν στόχος σας είναι να μας φοβίσετε, έχετε χάσει», KG MacGregor (credit:Lexie Redd/ The Huffington Post)