Οταν η Νταϊάνα εκμυστηρεύθηκε ποιος είναι ο πιο σέξι άνδρας (και ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ)

Η μαρτυρία του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Γουόρεν Μπάφετ.
Open Image Modal
ASSOCIATED PRESS

Μπορεί ο χορός της Νταϊάνα με τον Τζον Τραβόλτα στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Ρόναλντ Ρίγκαν να έχει μείνει στην ιστορία, ωστόσο, ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος επρόκειτο να τραβήξει την προσοχή της πριγκίπισσας.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει 2012 στο CNBC και η οποία ήρθε πρόσφατα ξανά στο φως της δημοσιότητας, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ θυμήθηκε την πρώτη συνάντησή του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπου όπως είχε ομολογήσει, έχασε τα λόγια του.

«Μία φορά έμεινα μόνος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα πάρτι. Με κάποιον τρόπο βρεθήκαμε σε μία βιβλιοθήκη. Ήταν 15 πολύ δύσκολα λεπτά. Δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομα μου, δεν μπορούσα να πω το παραμικρό, ήταν μία ολοκληρωτική καταστροφή».

Open Image Modal
Tim Graham via Getty Images

Ο Μπάφετ είχε συναντηθεί με την Νταϊάνα ακόμη μία φορά, λίγο πριν από τον θάνατο της το 1997, πάλι σε πάρτι, αυτή τη φορά με οικοδέσποινα την πρώην εκδότρια της Washington Post, Κάθριν Γκράχαμ, όπου η Νταϊάνα του είπε κάτι πολύ απροσδόκητο.

«Εκείνη την ημέρα η Νταϊάνα είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο και είπε ότι ο Μπιλ Κλίντον είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο. Δεν την ρώτησα ποιος είναι ο λιγότερο σέξι άνδρας στον κόσμο, επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να είμαι εγώ».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε συναντηθεί με τον Μπιλ και την Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της προεδρίας του, ενώ μεταξύ άλλων, συμμετείχε σε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την έρευνα στον καρκίνο του μαστού, με την τότε Πρώτη Κυρία το 1996.

Open Image Modal
Time Life Pictures via Getty Images
Open Image Modal
MARIO TAMA via Getty Images

Όταν η είδηση του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έφτασε στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε: «Η Χίλαρι κι εγώ γνωρίζαμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τρέφαμε μεγάλη εκτίμηση για εκείνη. Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το τραγικό γεγονός. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας απόψε είναι με την οικογένειά της, τους φίλους της και ειδικά τα παιδιά της». Η Πρώτη Κυρία ήταν παρούσα στην κηδεία της πριγκίπισσας.

Πηγή: People