Γυναίκα υποστηρίζει ότι μοιάζει με τον Φρόντο Μπάγκινς μετά το νέο της κούρεμα

«Απλώς ήθελα αφέλειες (σ.σ bangs στα αγγλικά) και κατέληξα να μοιάζω με τον Φρόντο Μπάγκινς».
Open Image Modal
TWITTER

Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι μοιάζει ακριβώς με τον Φρόντο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αφού δοκίμασε κάτι διαφορετικό στο κομμωτήριό της.

Ας μην κρυβόμαστε: Ολοι μας έχουμε επιχείρησει ένα νέο look και όταν τελικά απομακρυνόμαστε από την καρέκλα του κομμωτή νιώθουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε.

Δυστυχώς για την 25χρονη Ανι ΜακΕλβεϊν βρέθηκε σε παρόμοια θεση μετά από το τελευταίο της κούρεμα.

Ωστόσο, αποτελεί τουλάχιστον κάποια παρηγοριά ότι το δικό της θυμίζει έναν από τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς χαρακτήρες όλων των εποχών.

Μόλις η νεαρή σγουρομάλλα από το Κουίνσταουν της Νέας Ζηλανδίας κοίταξε στο καθρέφτη συνειδητοποίησε ότι έμοιαζε ακριβώς με τον Φρόντο Μπάγκινς, κεντρικό ήρωα του ”Αρχοντα Των Δαχτυλιδιών”.

 

Για καλή της τύχη, η ΜακΕλβεϊν είναι θαυμαστής του franchise: «Απλώς ήθελα αφέλειες (σ.σ bangs στα αγγλικά) και κατέληξα να μοιάζω με τον Φρόντο Μπάγκινς».

«Δεν ζήτησα να του μοιάσω, αλλά δεν στενοχωριέμαι γι’ αυτό».

Και συνέχισε: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Αρχοντα Των Δαχτυλιδιών, οπότε όταν παρατήρησα ήμουν σαν ”ναι, γιατί όχι διάολε”. Μπορώ να κάθομαι ώρες την ημέρα παρακολουθώντας βίντεο του Αρχοντα στο YouTube».

Πηγή: ladbible.com