Αυτοκίνητο της Tesla εκρήγνυται σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας

Σε αυτό επέβαιναν ένας άνδρας με τα δύο του παιδιά.
YouTube

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla εξερράγη καθώς κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις, η μία μερικά δευτερόλεπτα μετά την άλλη, ενώ οι κάμερες από τα γύρω καταστήματα κατέγραψαν το όχημα να τυλίγεται στις φλόγες και μαύρο καπνό να το περιβάλλει.

Το μοντέλο του οχήματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, καθώς από αυτό έχουν μείνει μονάχα μέταλλα.

Το δίκτυο Rossiya 24 ανέφερε πως εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν ο 41 ετών Αλεξέι Τρετάκοβ και τα δύο του παιδιά, οι οποίοι ευτυχώς δραπέτευσαν λίγο πριν το όχημα τυλιχθεί στις φλόγες. Ωστόσο, φέρουν τραυματισμούς.

Το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο ήταν 100 χιλιόμετρα την ώρα ενώ αυτή την στιγμή οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Tesla διατύπωσε τις αμφιβολίες της για την ασφάλεια του μοντέλου 3, ενώ η γνωστή εταιρεία έχει τουλάχιστον κληθεί να πληρώσει πρόστιμο πέντε φορές από πέρσι επειδή δεν προσκόμισε στις Αρχές στοιχεία που να αποδεικνύουν πως τα οχήματά της είναι ασφαλή.

Οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο έχουν καταγράψει το περιστατικό με τους περισσότερους να είναι σοκαρισμένοι από το θέαμα που αντίκρισαν.

(Με πληροφορίες από Reuters)

Δημοφιλή