Άρτα: Νεκρός ο πατέρας, ζωντανός ο γιος-Παραμένει το μυστήριο για την εξαφάνιση των έξι ημερών

Το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαιναν από Λαμία σε Άρτα δεν βρέθηκε. Ο 38χρνος εντοπίστηκε σε μαντρί στην Φωκίδα, η σορός του 69χρονος σε κακή κατάσταση σε κοντινή απόσταση.
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Νεκρός εντοπίστηκε ο πατέρας και ζωντανός ο γιος, που είχαν εξαφανιστεί εδώ και έξι ημέρες έχοντας ξεκινήσει από την Λαμία για να μεταβούν στην Άρτα.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, δεν βρέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν ενώ η σορός του πατέρα που εντοπίστηκε σε απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε ζωντανός ο γιος, είναι σε κακή κατάσταση και ακόμη δεν υπάρχει εκτίμηση για την αιτία θανάτου από τον ιατροδικαστή.

Έτσι, σε πρώτη φάση η αστυνομία θέλει να λάβει κατάθεση απόν τον 38χρονο γιο, που εντοπίστηκε σε μαντρί στην Άνω Σεργούλα, Φωκίδα, για να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισής τους και του θανάτου του 69χρονου πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας μετέβη στη Λαμία, για να παραλάβει τον γιο του, ο οποίος νοσηλεύονταν με ελαφρά τραύματα, που είχε υποστεί από τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Επειδή, οι εξετάσεις ήταν καθαρές πρότεινε στο 38χρονο να τον μεταφέρει στο σπίτι τους στην Άρτα.

Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και μετά από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν. Το τελευταίο σήμα του κινητού του 38χρονου από κεραία κινητής τηλεφωνίας, καταγράφηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.