Χιλή: Σκυλί εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και διακόπτει ποδοσφαιρικό αγώνα (Βίντεο)

Ένας από τους παίκτες σήκωσε στην αγκαλιά του το σκύλο και προσπάθησε εις μάτην να πάρει την μπάλα από το στόμα του τετράπεδου εισβολέα που τη δάγκωνε επίμονα!
Στιγμιότυπο από βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter το TNT Sports Chile

Ενας απρόσμενος εισβολέας διέκοψε προσωρινά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κουρικό Ουνίδο με την Παλεστίνο για την Α′ κατηγορία του πρωταθλήματος της Χιλής.

Το ματς στο Κουρικό, είχε ξεκινήσει πριν λίγα μόλις λεπτά και ήταν ακόμη στο 0-0 όταν ξαφνικά ένα μεγαλόσωμο καφέ σκυλί εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο twitter το κανάλι ΤΝΤ Sports Chile, ο παιχνιδιάρης σκύλος έτρεξε μεσα στο γήπεδο ακολουθώντας την μπάλα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες πλήσιασαν τον τετράποδο εισβολέα και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πάρουν την μπάλα από το στόμα του αφού πρώτα ξάπλωσε πάνω της!

Σ′ ένα άλλο βίντεο που κοινοποιήθηκε από το χιλιανό κανάλι “9 News” στο Facebook δείχνει έναν παίκτη να χαϊδεύει τον σκύλο καθώς κρατάει την μπάλα στο στόμα και τις πατούσες του.

Ένας από τους παίκτες της Παλεστίνο, ο Mασιμιλιάνο Σάλας, σήκωσε τον σκύλο αγκαλιά και άρχισε να τον μεταφέρει εκτός γηπέδου, ανέφερε το χιλιανό ειδησεογραφικό πρακτορείο Deportes 13.

Παρόλα αυτά, ο σκύλος αρνήθηκε να αφήσει τη μπάλα, σφίγγοντας την στο στόμα του ενώ οι παίκτες γελούσαν με το περιστατικό. Τελικά, ο σκύλος άφησε την μπάλα και ο Σάλας παρέδωσε το κουτάβι σε κάποιον υπάλληλο του σταδίου με το κοινό να ξεσπά σε χειροκρότημα!

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Παλεστίνο επικράτησε με 1-0 της γηπεδούχου ομάδας.

Πηγή: Yahoo News

Δημοφιλή