Δικαστικοί υπάλληλοι δεν κράτησαν την πόρτα ανοικτή για τον Τραμπ και έγιναν viral

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έσπρωξε την πόρτα μόνος του για να ανοίξει.
social media/screenshot

Ένα βίντεο κατέγραψε την στιγμή της εισόδου του πρώην Αμερικανού προέδρου στη δικαστική αίθουσα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral , δύο αστυνομικοί μπαίνουν στην αίθουσα ακολουθούμενοι από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη είσοδό τους όμως στην αίθουσα οι αστυνομικοί δεν κρατούν ανοικτή την πόρτα στον πρώην πρόεδρο - παρόλο που επρόκειτο για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Τραμπ που δείχνει μουτρωμένος, έσπρωξε μόνος του την πόρτα για να μπει.

Το παραπάνω βίντεο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αρθρογράφος της Washington Post, Τζορτζ Κόνγουεϊ, ανάρτησε στο Διαδίκτυο: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω την αντίθεση μεταξύ των δικαστικών υπαλλήλων που αφήνουν να κλείσει η πόρτα στο πρόσωπο του Τραμπ σήμερα με τον Τραμπ να παραμερίζει έναν πρωθυπουργό σε μια παλιότερη συνάντηση του ΝΑΤΟ για να βγει μπροστά σε μια φωτογραφία».

Ένας άλλος είπε ότι αποτελεί μια ενδεικτική στιγμή για το πώς αντιμετωπίζεται πλέον ο Τραμπ: «Αυτό που μόλις παρατήρησα περισσότερο ήταν ότι οι αστυνομικοί δεν κράτησαν την πόρτα για τον Τραμπ. Περίμενε να έχει προεδρική μεταχείριση αλλά εκείνοι άφησαν την πόρτα να κλείσει και έπρεπε να την ανοίξει μόνος του».

Ενας δικηγόρος πάντως είχε μια διαφορετική άποψη πάνω στο βίντεο: «Δικηγόρος της Νέας Υόρκης εδώ. Για να είμαστε ξεκάθαροι, οι δικαστικοί υπάλληλοι της Νέας Υόρκης δεν κρατούν την πόρτα ανοιχτή για κανέναν... ποτέ».

Πηγή: LBC

Δημοφιλή