ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/04/2020 14:23 EEST

Δωρεά μηχανημάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Καστοριάς

Καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δύο μηχανήματα δωρίζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο της Καστοριάς, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Σημειώνεται ότι σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Αττικόν όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος είχε τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και την βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο Αλ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά:
1. Ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt
2. Ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος


Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.


Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

Sponsored Post