Μέγκαν και Χάρι: Η μυστική «φωλιά» των 2,5 εκατ. στην εξοχή

Εκεί όπου απολαμβάνουν τη συντροφιά των φίλων τους- ζεύγος Κλούνεϊ, Σερένα Γουίλιαμς, Πριγιάνκα Τσόπρα και Νικ Τζόνας
PA Wire/PA Images

Η αξία της εξοχικής κατοικίας εκτιμάται από τα βρετανικά ταμπλόιντ στα 2,5 εκατ. λίρες.

Πρόκειται για το μυστικό «καταφύγιο» στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ απολαμβάνουν τη συντροφιά ενός στενού κύκλου φίλων, μεταξύ των οποίων το ζεύγος Κλούνεϊ, η Σερένα Γουίλιαμς, η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγος της Νικ Τζόνας.

Στην αγροικία αυτή του 18ου αιώνα, η οποία βρίσκεται στους λόφους του Οξφορντσάιρ, το ζευγάρι χαλαρώνει και δέχεται φίλους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν διαλέξει τη «φωλιά» τους πριν από τον γάμο.

Η αγροικία περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και έναν βοηθητικό εξωτερικό χώρο που λειτουργεί ως ξενώνας δύο δωματίων ή, ως κατάλυμα του προσωπικού, μία μεγάλη τραπεζαρία και ειδικά διαμορφωμένο καθιστικό εξωτερικού χώρου.

Η αγροικία βρίσκεται σε καταπράσινη έκταση 4 στρεμμάτων -που εκτός των άλλων, τους προστατεύει από αδιάκριτα βλέμματα- και σε κοντινή απόσταση από το Soho Farmhouse, αγαπημένο σημείο της Μέγκαν στην αγγλική εξοχή, καθώς και τις κατοικίες διασήμων φίλων τους, μεταξύ των οποίων ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

PA Wire/PA Images

Σύμφωνα με τη Sun, που επικαλείται μαρτυρία φίλου του ζεύγους, Μέγκαν και Χάρι λατρεύουν το ησυχαστήριο τους, το οποίο ανακαινίστηκε το 2011, κάνουν μακρινούς περιπάτους στην ύπαιθρο, παρέα με τους σκύλους τους και απολαμβάνουν τις ιδιωτικές τους στιγμές.