Η συμβουλή του πρίγκιπα Φίλιππου στον πρίγκιπα Χάρι: Μην παντρευτείς μια ηθοποιό

Τα λόγια του παππού στον εγγονό και το δημοσίευμα της Sunday Times.
ASSOCIATED PRESS

Ο πρίγκιπας Φίλιππος συμβούλεψε τον εγγονό του πρίγκιπα Χάρι να είναι προσεκτικός με τη σύντροφό του Μέγκαν Μαρκλ, όταν η σχέση του ζευγαριού άρχισε να γίνεται σοβαρή και προχωρήσει σε γάμο.

Πιο συγκεκριμένα του είπε: «Οποιος βγαίνει με ηθοποιούς, δεν τις παντρεύεται», αναφερόμενος στους «κανονισμούς» του παλατιού. Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ τον Μάϊο του 2018. Οι παραπάνω δηλώσεις δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Sunday Times και το άρθρο της Σόφι Μόνεϊ - Κουτς, κόρη ενός βαρόνου. Επιπλέον, το άρθρο αναφέρει ότι ένα υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζεται ότι ο γάμος του Χάρι με τη Μέγκαν θα διαρκέσει μόνο τρια χρόνια.

Ο Δούκας του Σάσεξ και ο Δούκας του Εδιμβούργου έχουν μια πολύ καλή σχέση. Μάλιστα στα γενέθλια του 98χρονου πρίγκιπα Φίλιππου, ο λογαριασμός στο Instagram του Χάρι και της Μέγκαν, ευχήθηκε στον «παππού», Χρόνια Πολλά. Ο Δούκας του Εδιμβούργου φωτογραφήθηκε κοντά στον Χάρι, δίπλα στη βασίλισσα και τη μητέρα της Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, στις πρώτες εικόνες του Αρτσι λίγο μετά τη γέννησή του.

STEVE PARSONS via Getty Images

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φίλιππος δίνει συμβουλή ως προς το γάμο. Το 1997, δήλωσε: «Η ανοχή είναι ένα απαραίτητο συστατικό. Σας το εγγυώμαι, η βασίλισσα έχει αυτό το χαρακτηριστικό σε αφθονία».

Πηγή: News.com.au

Πήγαινε στην αρχική σελίδα