Η σοβαρή Λουσίλ Μπολ - Νικόλ Κίντμαν στο τρέιλερ του «Being The Ricardos» και η έρευνα του FBI

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι στο γάμο του και η περιπέτεια της κωμικής ηθοποιού την περίοδο του Μακαρθισμού.

Η ζωή δεν μιμείται την τέχνη στο επίσημο τρέιλερ του «Being the Ricardos» των Amazon Studios.

Αντί να αποπνέει την ανάλαφρη ατμόσφαιρα όπως όταν η Λούσι πατούσε σταφύλια και έτρωγε λαίμαργα ζαχαρωτά, των σκηνών που έκαναν τη Λουσίλ Μπολ σταρ, το σποτ της νέας ταινίας του Άαρον Σόρκιν για την αγαπημένη κωμικό έχει έναν πολύ πιο σκοτεινό τόνο - ξεκινώντας με μια δραματική εκδοχή του τραγουδιού που ακουγόταν στους τίτλους της σειράς «I Love Lucy».

Το τρέιλερ επικεντρώνεται στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στον γάμο τους η Μπολ (Νικόλ Κίντμαν) και ο τότε σύζυγος της, Ντέζι Αρνάζ (Χαβιέ Μπαρδέμ) κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας γυρισμάτων της διάσημης κωμικής σειράς των 50s, όπου υποδύονταν το τηλεοπτικό ζευγάρι Λούσι - Ρίκι Ρικάρντο.

Αφήνει επίσης έναν υπαινιγμό σχετικά με την έρευνα που διενεργούσε το FBI το 1953 για τη Λουσίλ Μπολ, όταν το αντικομμουνιστικό κυνήγι μαγισσών του γερουσιαστή Τζόζεφ Μακάρθι ήταν στο απόγειο (όπως και η καριέρα της Μπολ).

Η Λουσίλ Μπολ είχε παραδεχτεί ενώπιον της Επιτροπής Αντιαμερικανικών Υποθέσεων ότι είχε εγγραφεί ως μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος το 1936, προκειμένου να καθησυχάσει τον τότε ασθενή παππού της, αλλά σύμφωνα με τη Washington Post είπε ότι δεν ήταν ποτέ ενεργό μέλος του κόμματος.

Είναι δύσκολο να πούμε εάν θα δούμε την πραγματική Μπολ στον ρόλο και όχι απλά την Κίντμαν να παίζει την Μπολ, αλλά η πρωταγωνίστρια του «Nine Perfect Strangers», φαίνεται να έχει «πιάσει» το αξάν της κωμικής ηθοποιού.

Δημοφιλή