ΗΠΑ: Βρήκαν σκύλο σε σακίδιο κατά τον έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο

Ο σκύλος εντοπίστηκε σ' ένα σακίδιο στο αεροδρόμιο του Ουισκόνσιν, δύο εβδομάδες αφότου βρέθηκε μια γάτα σε μια βαλίτσα σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
twitter

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ υποχρεώθηκε να εκδώσει μια υπενθύμιση σχετικά με τους κανονισμούς που αφορούν τα ταξίδια με κατοικίδια, αφού οι υπάλληλοι του ελέγχου αποσκευών σε περιφερειακό αεροδρόμιο του Γουινσκάνσιν των ΗΠΑ εντόπισαν ένα μικρό σκύλο μέσα σε σακίδιο επιβάτη κατά τη διάρκεια ελέγχου αποσκευών.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο με ακτίνες Χ που πραγματοποιείται στις αποσκευές των επιβατών, οι υπάλληλοι έμειναν άναυδοι με την εικόνα που αντίκρισαν.

Μάλιστα η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών επέλεξε να κοινοποιήσει το συμβάν μέσω Twitter.

″Όταν ταξιδεύετε με οποιοδήποτε ζώο, ειδοποιήστε την αεροπορική σας εταιρεία και μάθετε τους κανόνες της”, τονίζει η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών. ”Στο σημείο ελέγχου, αφαιρέστε το κατοικίδιο ζώο σας από την τσάντα και τοποθετήστε όλα τα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του άδειου μεταφορέα, για έλεγχο στο μηχάνημα.”

Το πρακτορείο συμπεριέλαβε επίσης ένα βίντεο με οδηγίες για τον σωστό τρόπο να ταξιδεύει κανείς με το κατοικίδιο του, δείχνοντας έναν επιβάτη να βγάζει μια γάτα από μια τσάντα και να την περνάει μέσα από τον ανιχνευτή μετάλλων ενώ την κρατάει.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται μερικές μέρες αφότου μια γάτα βρέθηκε σε βαλίτσα στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης στις 22 Νοεμβρίου.

Πηγή: Today.com

Πήγαινε στην αρχική σελίδα