Κυψέλη: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας - Ταυτοποιήθηκε η σορός

Η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο είναι η δική της.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, όπου έγινε η διασταύρωση DNA της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον περασμένο Αύγουστο, με εκείνο της σορού που εντοπίστηκε τον ίδιο μήνα ανοικτά του Πόρου, έλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και έτσι ταυτοποιήθηκε και τυπικά πως η νεκρή είναι η 53χρονη Σταυρούλα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που πραγματοποίησε τη νεκροψία - νεκροτομή, δεν υπάρχει ίχνος εγκληματικής ενέργειας και έτσι οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με ένα δυστύχημα.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ανέλαβαν, ύστερα από εισαγγελική παραγγελία τη διερεύνηση τής υπόθεσης, και μεταξύ άλλων καταθέσεων έχουν στη διάθεσή τους και ενός πολίτη, ο οποίος δήλωσε ότι είχε δει την 53χρονη στην παραλία του Φλοίσβου να βγάζει τα ρούχα της, να μένει με το μαγιό και να μπαίνει για κολύμπι στη θάλασσα, αλλά είδε τα υπάρχοντά της στο ίδιο σημείο και την επόμενη μέρα, που πήγε και πάλι στον Φλοίσβο.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας γνωρίζουν ότι η γυναίκα έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών χαπιών και θεωρούν ότι ένιωσε μία αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε, με τα θαλάσσια ρεύματα να μεταφέρουν το κορμί της 46 χιλιόμετρα μακριά. Ανοικτά της νήσου Πλατιάς, στον Πόρο, επιβαίνοντες παραπλέοντος σκάφους είχαν δει τη σορό να επιπλέει και είχαν καλέσει το λιμενικό. Στελέχη του ΛΣ είχαν περισυλλέξει το πτώμα, το είχαν μεταφέρει στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά και, μέχρι να αναλάβει το ”Ανθρωποκτονιών” την υπόθεση και να εντοπίσουν τον μάρτυρα του Φλοίσβου, κανένας δεν το είχε αναζητήσει.

Δημοφιλή