Κιάνου Ριβς: Εσμιξε μετά από χρόνια με την παλιά του μπάντα Dogstar και μάγεψε το κοινό του

O σταρ που υποδύεται τον Τζον Γουικ ξεπέρασε το άγχος του και ήταν εκεί για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μπάντας του Dogstar μετά από περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο Κιάνου Ριβς ξαναχτύπησε.

Ο ηθοποιός έπαιξε μπάσο με το παλιό του ροκ συγκρότημα Dogstar στην πρώτη δημόσια συναυλία του γκρουπ μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στο φεστιβάλ BottleRock Napa Valley στη Νάπα της βόρειας Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Deadline.

Ο Κηάνου Ρηβς με το παλιό του ροκ συγκρότημα Dogstar επί σκηνής.
Ο Κηάνου Ρηβς με το παλιό του ροκ συγκρότημα Dogstar επί σκηνής.
Steve Jennings via Getty Images

Μπορεί οι Dogstar να μην κατάφεραν ποτέ πραγματικά να γίνουν μια πολύ διάσημη μπάντα, αλλά με τον σταρ των Matrix να παρέχει τη «δύναμη του celebrity», χιλιάδες έσπευσαν να τους παρακολουθήσουν μαζί με τον Ριβς, τα μέλη του συγκροτήματος Μπρετ Ντομρόζε στα φωνητικά και τον Ρομπερτ Μέιλχαουζ στα ντραμς.

Ο Κιάνου εμφανίζεται σε βίντεο να χοροπηδά από χαρά καθώς το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει. Τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα μοιράστηκε στο Twitter η Μαριέκαρ Μεντόζα του San Francisco Chronicle.

«Ελπίζαμε ότι δεν θα βλέπαμε πολύ γρασίδι [άδειο συναυλιακό χώρο]. Αυτό είναι φοβερό», είπε ο Μπρετ στο πλήθος.

Ο Ρόμαν Γκοκχμαν του περιοδικού Riff μοιράστηκε επίσης πλάνα από μερικές από τις επιδέξιες κινήσεις του Κιάνου στο μπάσο.

Το πλήθος κραύγαζε ασταμάτητα «Σ’ αγαπάμε, Κιάνου!» Ο Κιάνου είπε επί σκηνής περίπου όσα και στην πρόσφατη υπερπαραγωγή John Wick: Κεφάλαιο 4, αλλά παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι ήταν νευρικός, ενώ έδωσε τα εύσημα στον συμπαίκτη του στο συγκρότημα Ρόμπερτ που τον χαλάρωσε.

«Ήταν πολύ θετικός”, είπε ο Κιάνου στο The San Francisco Chronicle. «Έλεγε άκου τη μουσική. Απλά να είσαι παρών στο τραγούδι και έτσι θα συμβούν όλα».