Με φωτογραφίες υποστηρίζει η Τζολί τους τραυματισμούς που υπέστη από καυγά με τον Μπραντ Πιτ

Στα πλαίσια έρευνας του FBI.
Jason LaVeris via Getty Images

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από τα τραύματα της Αντζελίνα Τζολί, που προέκυψαν σε καυγά με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, τον Σεπτέμβριο του 2016, στο ιδιωτικό τους τζετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ υπέβαλε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της, στα πλαίσια έρευνας του FBI, γύρω από το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του γάμου τους.

Η Τζολί ανέφερε στους ερευνητές ότι ο Πιτ, πίνοντας διαρκώς, ούρλιαζε στην τουαλέτα, στην πτήση της επιστροφής από τη Νίκαια της Γαλλίας στις ΗΠΑ.

Υποστήριξε ότι ο Πιτ «την άρπαξε από το κεφάλι και από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Εσύ είσαι η βασίλισσα αυτής της οικογένειας».

«Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους, που βρίσκονταν έξω από την πόρτα ρώτησαν κλαίγοντας: ”Είσαι καλά μαμά;”» ισχυρίστηκε.

Ο Πιτ φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει την οικογένεια μας. Είναι τρελή», ανέφερε η έκθεση.

Σύμφωνα με την Τζολί, αυτό το σχόλιο ώθησε ένα από τα παιδιά τους να ανταπαντήσει: «Εσύ είσαι τρελός, όχι εκείνη», κάτι που εξόργισε τον Πιτ. Η ηθοποιός στη συνέχεια περιγράφει ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε αναγκάστηκε να του κάνει κεφαλοκλείδωμα. Εκείνος την έσπρωξε επάνω σε μερικές καρέκλες που βρίσκονταν πίσω τους.

Η Τζολί ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της, ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία του τραυματισμού της με στο FBI.

.
.
Other


Κατά τη διάρκεια του καβγά, η Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ είχε πει για ένα από τα παιδιά τους: «μοιάζει με ένα από τα αγόρια της Κολουμπίνας», δηλαδή τον Έρικ Χάρις ή τον Ντίλαν Κλέμπολντ
, που δολοφόνηαν δώδεκα παιδιά και έναν δάσκαλο σε σχολείο του Κολοράντο το 1999.

Η Τζολί επισήμανε ότι ο Πιτ συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ αργότερα, την περιέλουσε με μπύρα.

Αφού έφτασαν στο Λος Άντζελες, το ζευγάρι φέρεται να είχε μια σωματική διαμάχη, ενώ ο Πιτ κράτησε την Τζολί και τα παιδιά στο σπίτι, παρά τη θέλησή τους, για 20 λεπτά.

Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η Τζολί είπε ότι υπέστη επίσης έγκαυμα στο αριστερό της χέρι.

.
.
Other

Ο Πιτ δεν συνελήφθη ούτε κατηγορήθηκε για το περιστατικό, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του FBI, τον Νοέμβριο του 2016.

«Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι η ποινική δίωξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα επιδιωχθεί λόγω διαφόρων παραγόντων», ανέφερε η έκθεση.

Τον Απρίλιο, η Τζολί αναζήτησε τα αίτια, για τα οποία ο Πιτ δεν κατηγορήθηκε ποτέ. Οι εκπρόσωποι τόσο της Τζολί όσο και του Πιτ δεν ήταν διαθέσιμοι για σχολιασμό.

Παρόλο που πλέον είναι διαζευγμένοι, οι πρώην σύζυγοι εμπλέκονται σε μια σφοδρή διαμάχη για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους: τον δεκαοκτάχρονο Παξ, την δεκαεπτάχρονη Ζαχάρα, τη δεκαεξάχρονη Σιλόχ και τους δεκατετράχρονους Βιβιέν και Νοξ.

Δημοφιλή