Μπρους Γουίλις: «Σταματήστε να του φωνάζετε στον δρόμο» εκλιπαρεί η σύζυγός του

Το μήνυμα στους παπαράτσι που καταδιώκουν τον χολιγουντιανό σταρ παρά την διάγνωσή του με άνοια.
VCG via Getty Images

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις, η σύζυγος του ηθοποιού Μπρους Γουίλις, απηύθυνε θερμή παράκληση στους παπαράτσι να «κρατήσουν μια εύλογη απόσταση» όταν ακολουθούν τον 67χρονο ηθοποιό, ο οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε με άνοια.

Η Χέμινγκ Γουίλις δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, αφηγούμενη ένα πρόσφατο περιστατικό, στο οποίο οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τραβήξουν την προσοχή του συζύγου της, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού, ο οποίος βγήκε προκειμένου να συναντήσει μια παρέα φίλων στη Σάντα Μόνικα.

«Εάν έχετε βρεθεί στη θέση να φροντίζετε ένα άτομο με άνοια, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο και αγχωτικό είναι να το αφήσετε να βγει στον έξω κόσμο και να περιηγηθεί με ασφάλεια, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν απογευματινό καφέ. Αυτό το λέω για τους φωτογράφους και τους παπαράτσι που προσπαθούν να βγάλουν στη δημοσιότητα αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την σπάνια έξοδο του συζύγου μου. Απλώς κρατήστε μια απόσταση», εκλιπαρεί η Χέμινγκ Γουίλις.

«Γνωρίζω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον άντρα μου με επιφωνήματα όπως ”γιουχου”, για να τον ρωτήσετε πώς είναι. Δώστε του λίγο χώρο. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να μπορέσει να τον μεταφέρει από το Σημείο Α στο Σημείο Β με ασφάλεια», προσθέτει η σύζυγος του ηθοποιού.

Η δήλωσή της Έμα έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η οικογένεια ανακοίνωσε ότι η αφασία του Γουίλις είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν αλλαγές προσωπικότητας, δυσκολία ομιλίας και κινητική αναπηρία. Ο Μπρους και η Έμα είναι παντρεμένοι από το 2009.

Πηγή: Variety

Δημοφιλή