Ο πρίγκιπας Χάρι απαντάει στους επικριτές του για τις πτήσεις με ιδιωτικά τζετ

Ο δούκας του Σάσεξ λέει ότι το 99% των περιπτώσεων ταξιδεύει με εμπορικές πτήσεις αλλά πολλές φορές δεν είναι εφικτό.
Ο πρίγκιπας Χάρι υπερασπίζεται την χρήση ιδιωτικών τζετ.
Reuters
Ο πρίγκιπας Χάρι υπερασπίζεται την χρήση ιδιωτικών τζετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε στους επικριτές του για την χρήση ιδιωτικού τζετ μετά από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε λέγοντας πως πολλές φορές αυτό είναι απαραίτητο για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Μετά την σφοδρή κριτική που δέχτηκαν, ο Χάρι και η Μέγκαν πέταξαν στο Άμστερνταμ με εμπορική πτήση για μια εκδήλωση που έπρεπε να παρευρεθούν.

«Το 99% των περιπτώσεων ταξιδεύω με εμπορικές πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Καμιά φορά, όμως, δεν μπορώ να το αποφύγω για να είμαι σίγουρος ότι η οικογένειά μου θα είναι ασφαλής» απάντησε όταν ερωτήθηκε για το ταξίδι.

Ο Χάρι απάντησε στην κριτική που δέχτηκε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Άμστερνταμ όπου βρέθηκε για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες μιας νέας συνεργασίας με κορυφαίες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν ως στόχο την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η βιομηχανία.

Μέσα σε όλα είπε πως κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω όσον αφορά τον περιβάλλον.

«Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Αν χρειαστεί να πετάξω με ιδιωτικό αεροσκάφος, θα σιγουρευτώ την επόμενη φορά να μην επιβαρύνω το περιβάλλον ξανά».

Η νέα ταξιδιωτική πρωτοβουλία του Χάρι λέγεται «Travalyst». Πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας συνεργασίας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες ενθαρρύνοντας πρακτικές βιώσιμου τουρισμού στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

πηγή: sky news