Ο Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται Γουίλι Γουόνκα: Η ιστορία πριν από το διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας

Τρίτη ταινία με τον αινιγματικό, εκκεντρικό ήρωα του συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ.
Gareth Fuller - PA Images via Getty Images

Ο νέος ρόλος του Τίμοθι Σαλαμέ αφορά μία πολύ γλυκιά ιστορία, καθώς θα ενσαρκώσει τον Γουίλι Γουόνκα, τον αινιγματικό ιδιοκτήτη του πιο διάσημου εργοστασίου σοκολάτας στον κόσμο και ήρωα του συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ.

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα ταινία θα αφηγηθεί τις περιπέτειες του Γουίλι πριν από το εργοστάσιο σοκολάτας και θα είναι η τρίτη κατά σειρά, μετά το κλασικό φιλμ του 1971 «Ο Γουίλι Γουόνκα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», με τον Τζιν Γουάιλντερ σε έναν από τους πιο διάσημους ρόλους της καριέρας του και «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» (2005) με τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Σαλαμέ προκρίθηκε έναντι του Τομ Χόλαντ, καθώς θα τον δούμε να τραγουδάει και να χορεύει αλά Γουάιλντερ, που σημαίνει επιπλέον προετοιμασία πριν από την έναρξη των γυρισμάτων.

Την ταινία που έχει τίτλο «Wonka» θα σκηνοθετήσει ο Πολ Κινγκ («Πάντινγκτον 2»), αλλά ο συνθέτης που θα αναλάβει τα μουσικά μέρη δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Getty Images via Getty Images

Εκτός από τον Γουίλι Γουόνκα, ο Σαλαμέ θα ενσαρκώσει επίσης τον Μπομπ Ντίλαν στην τανία «Going Electric», που ακολουθεί τα βήματα του ζωντανού θρύλου της μουσικής στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Popular in the Community