Οταν η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου «ξέχασε» τον Λουκ Πέρι

«Λόγω του περιορισμένου χρόνου προβολής δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλα τα ονόματα».
VALERY HACHE via Getty Images

Κατά την 92η τελετή των βραβείων Οσκαρ, την περασμένη Κυριακή, προβλήθηκε όπως κάθε χρόνο, το βίντεο με τίτλο «Εις μνήμην» (In Memoriam), με τις φωτογραφίες των ανθρώπων της κινηματογραφικής βιομηχανίας οι οποίοι έφυγαν από την ζωή την χρονιά που πέρασε.

Το παράδοξο στην φετινή τελετή, ήταν πως από το συγκεκριμένο βίντεο, απουσίαζε αυτή του Λουκ Πέρι, παρά το γεγονός πως ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στην δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά των 90s, «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», εμφανίζεται στην ταινία «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» (Once Upon a Time in Hollywood), η οποία είχε δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές του Λουκ Πέρι, φρόντισαν να το επισημάνουν μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Twitter.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με άλλους ηθοποιούς, όπως οι Κάμερον Μπόισι και Σιντ Χέιγκ.

Η Ακαδημία Κινηματογράφου, με ανακοίνωση της στην αμερικανική έκδοση της HuffPost, υποστήριξε πως κάθε χρόνο, δέχεται εκατοντάδες αιτήσεις, για την παρουσίαση των ανθρώπων που πέθαναν, αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου προβολής, δεν μπορεί να τα συμπεριλάβει όλα.

«Οι Λουκ Πέρι, Κάμερον Μπόισι και Σιντ Χέιγκ, εμφανίζονται στο ιστότοπο, Oscar.com», δήλωσε η Ακαδημία.

Ο Λουκ Πέρι, πέθανε τον Μάρτιο του 2019, σε ηλικία 52 ετών από ισχαιμικό σοκ.

Πηγή: HuffPost US

Δημοφιλή