Σερένα Γουίλιαμς και Λιούις Χάμιλτον στο γκρουπ επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την Τσέλσι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Sky Sports” οι δύο κορυφαίοι αθλητές θα συνεισφέρουν από 12 εκατ. ευρώ ο καθένας, στην προσφορά για την αγορά της ομάδας του Λονδίνου.
ANP via Getty Images

Δυναμικά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Τσέλσι, έχει μπει ο Σέρ Μάρτιν Μπρόουτον, πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ, αλλά και φανατικός οπαδός της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το αγγλικό δίκτυο “Sky Sports”, ο Μπρόουτον έχει ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες για να υποστηρίξουν την πρότασή του.

Τελευταία εξέλιξη την οποία μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι ότι ο 74χρονος Άγγλος επιχειρηματίας έχει πλησιάσει δύο πολύ γνωστά ονόματα του αθλητισμού μεταξύ άλλων. Πρόκειται για τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Σερ Λιούις Χάμιλτον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Sky Sports” οι δύο κορυφαίοι αθλητές θα συνεισφέρουν από 12 εκατ. ευρώ ο καθένας, στην προσφορά για την αγορά της ομάδας του Λονδίνου, έχοντας πειστεί από τον Μπρόουτον.

Φυσικά όλοι στην Αγγλία γνωρίζουν ότι ο Χάμιλτον είναι οπαδός της Άρσεναλ, κάτι το οποίο έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, δηλαδή του μεγάλου αντιπάλου της Τσέλσι.

Στις συζητήσεις που είχε με τον Μπρόουτον, ο τελευταίος τον έπεισε ότι θέλει με την παρουσία του να προωθηήσει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και την ισότητα, κάτι που φαίνεται ότι δέχτηκε ο Σερ Λιούις Χάμιλτον.

Η υπόθεση αυτή φαίνεται ότι θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια, εκτός αν προκύψει κάποια αιφνιδιαστική κίνηση από την πλευρά κάποιου ή κάποιων υποψήφιων αγοραστών της Τσέλσι.

Popular in the Community