ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/08/2020 17:43 EEST | Updated 19/08/2020 17:43 EEST

ΣΥΡΙΖΑ: Χοντροκομμένη η προσπάθεια κάλυψης του Κικίλια

«Για τη χοντροκομμένη προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη να καλύψει το ψέμα του υπουργού Υγείας που έταζε εμβόλια το Δεκέμβριο».

ASSOCIATED PRESS

«Χοντροκομμένη προσπάθεια» κάλυψης του Βασίλη Κικίλια καταλογίζει στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος γίνεται λόγο για «υπουργούς άνευ χαρτοφυλακίου» και υπογραμμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας είπε ψέματα για το εμβόλιο.

«Για τη χοντροκομμένη προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη να καλύψει το ψέμα του υπουργού Υγείας που έταζε εμβόλια το Δεκέμβριο, μέχρι να τον αδειάσει εμφατικά η Κομισιόν, θα ήταν πιο πειστικός εάν του επέστρεφε έστω και κάποιες από τις αρμοδιότητες που του αφαίρεσε, καθιστώντας τον μετά τον Αδ. Γεωργιάδη, τον δεύτερο υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Αναφερόμενος στην σύσκεψη η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως «η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη για να καλύψει τις εγκληματικές αντιφάσεις και παλινωδίες που έχουν οδηγήσει σε δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, συνεχίζει τα αποσπασματικά και αναποτελεσματικά μέτρα, που και την έξαρση της πανδημίας δεν περιορίζουν και καταστρέφουν περαιτέρω την οικονομία. Και την ίδια ώρα δρομολογεί το άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, παρά μονάχα την ατομική ευθύνη μαθητών και καθηγητών».

 


Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post