Βρετανός εκατομμυριούχος έμαθε τυχαία ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλο πατέρα

Προσφέρει χρήματα σε όποιον βρει τον πραγματικό πατέρα των παιδιών του

Ποιος είπε ότι οι πλούσιοι δεν έχουν προβλήματα; Πασίγνωστος Βρετανός εκατομμυριούχος αποκάλυψε τυχαία ότι τα τρία παιδιά που μεγάλωνε για 21 χρόνια, δεν είναι δικά του. .Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει παιδιά γιατί ήταν στείρος εκ γενετής

Πώς το αποκάλυψε; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mirrοr, όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος, ονόματι, Richard Mason διαγνώστηκε με μία σπάνια ασθένεια που θα χρειαζόταν μεταμόσχευση. Έτσι, οι πρώτοι δότες που σκέφτηκε ήταν τα ίδια του τα παιδιά.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, όμως, αποκάλυψαν ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό. Πέρα από το γεγονός, ότι δεν κατάφερε να βρει κάποιο συμβατό δότη, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του είχε κάνει τα παιδιά με άλλον άνδρα. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ παιδιά, λόγω στειρότητας.

Ο δισεκατομμυριούχος Richard Mason, πλέον έχει κινηθεί νομικά εναντίον της πρώην συζύγου του ώστε να αποζημιωθεί για την απάτη εις βάρος του αλλά και για να πάρει πίσω μέρος του εξωπραγματικού ποσού των τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών που είχε δώσει ως αποζημίωση όταν είχαν πάρει διαζύγιο στο παρελθόν.

Πάντως, ο τρίτος του γιος, σε επιστολή που του έγραψε, του εκμυστηρεύτηκε ότι θα είναι για πάντα ο πατέρας του, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Ο επιχειρηματίας και συνιδρυτής της ιστοσελίδας MoneySupermarket.com προσφέρει 5.000 λίρες σε αυτόν που θα βρει τον πραγματικό πατέρα των παιδιών που μεγάλωνε τόσα χρόνια.

Η σύζυγός του πάντως αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι τα παιδιά είναι δικά του, ανεξαρτήτως τα ιατρικά αποτελέσματα.

(Με πληροφορίες από Mirror)

Δημοφιλή