Γυναίκες κλείνουν το TikTok και αναζητούν τον ιδανικό σύζυγο στο πιο παράδοξο μέρος

Τί τρέχει με αυτή τη νέα φρενίτιδα και το κυριότερο, πετυχαίνει όντως;
Tim Nwachukwu via Getty Images

Θα μπορούσε το Home Depot να αποτελεί σημείο συνάντησης με τον μελλοντικό μας σύζυγο; Κι όμως, αυτό πιστευτούν πολλές γυναίκες TikTokers, που δίνουν υπόσχεση πως «μέσα στο 2023 θα διαγράψουν τις εφαρμογές γνωριμιών», προκειμένου να αναζητήσουν την αγάπη σε μια τοποθεσία «έκπληξη».

Το Home Depot είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία λιανικής, η οποία πουλά εργαλεία και προϊόντα για μερεμέτια και επιδιορθώσεις στο σπίτι.

«Πηγαίνω στο Home Depot και παριστάνω πως είμαι μπερδεμένη στον διάδρομο με τα προϊόντα ξυλείας», αποκαλύπτει νεαρή χρήστης του TikTok.

Η χιουμοριστική τάση ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. «Κυρίες μου, χωρίς πλάκα, το Home Depot είναι το ιδανικό μέρος να επισκεφτεί κανείς, εφόσον επιθυμεί να γνωρίσει τον ιδανικό άντρα», συνιστά μια χρήστης με το ψευδώνυμο meganlouise217.

Αν και η εταιρεία λιανικής Home Depot μετρά κάθε χρόνο δισεκατομμύρια συναλλαγές πελατών, δυστυχώς δεν έχουν βρει όλοι το ταίρι τους.

Μια χρήστης του Tiktok εξομολογείται πως αναγκάστηκε να επισκεφτεί το Home Depot τρεις φορές μέσα στον ίδιο μήνα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

«Δεν υπάρχουν πουθενά σύζυγοι εδώ. Το σχέδιο δεν λειτούργησε ούτε σήμερα και τώρα φεύγω από το Home Depot χωρίς τα πράγματα που χρειαζόμουν και φυσικά, χωρίς άντρα», παραπονιέται η itscybersav.

Tέλος, χρήστης του TikTok με το όνομα joleene_d, έφτασε στο σημείο να ρωτήσει τον υπάλληλο του Home Depot «Υπάρχει συγκεκριμένος διάδρομος όπου διατίθενται νεαροί εργένηδες;»

@joleene_d Reply to @jenhealer I tried! @Home Depot. It didn't work. (two and a half weeks into my 4-week online dating experience.) #homedepot #onlinedating #single ♬ original sound - Joleene

Πηγή: inside

Πήγαινε στην αρχική σελίδα