Ο Κιάνου Ριβς σέβεται τις γυναίκες στην εποχή του #MeToo και δεν τις αγγίζει σε φωτογραφίες

Η χειρονομία που έκανε το γύρο του Διαδικτύου.
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Ο Κιάνου Ριβς είναι και επίσημα ο πιο αγαπητός ηθοποιός των Αμερικανών και το Διαδίκτυο έχει εμμονή μαζί του. Όχι μόνο τον έχει ξαναερωτευτεί ο κόσμος χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες «Τζον Γουίκ: Κεφάλαιο 3», «Toy Story 4», στη σειρά του Netflix και «Always Be My Maybe», αλλά τώρα οι θαυμαστές μιλούν για ακόμα ένα χαρακτηριστικό του ηθοποιού.

Ο Ριβς φωτογραφίζεται με γυναίκες θαυμάστριες και συναδέρφους του, χωρίς να ποζάρει προκλητικά δίπλα σε αυτές. Ενα τουίτ δείχνει τον ηθοποιό σε εικόνες μαζί με γυναίκες ανάμεσά τους και η Ντόλι Πάρτον, το μπράτσο του βρίσκεται πίσω από τις γυναίκες και το χέρι του με την παλάμη ανοιχτή που δεν τις αγγίζει, έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

«Ο Κιάνου δεν υπάρχει περίπτωση να ”εκμεταλλευτεί” καταστάσεις», έγραφε το τουίτ. Ο πρωταγωνιστής του Τζον Γουίκ, έχει αποκτήσει νέο ψευδώνυμο και ονομάζεται «ο βασιλιάς του σεβασμού». Και μάλιστα στην εποχή του κινήματος #MeToo, όπου πολλές γυναίκες από το χώρο του κινηματογράφου έχουν αποκαλύψει τις άσχημες εμπειρίες τους και την κακοποίηση που δέχθηκαν από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και άλλους παραγωγούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες.

Ο Ριβς πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό People ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι ήταν ο νέος «σύντροφος» του Ιντερνετ. «Είναι τελείως παλαβό. Αλλά τα θετικά σχόλια είναι πολύ ωραία».

Πηγή: CNN