piato-emeras

Μαζί με ένα tip έκπληξη, για να την κάνουμε αν θέλουμε, λιγάκι πιο γλυκιά.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πιπεριές κίτρινες ή πορτοκαλί για να δώσουμε περισσότερο χρώμα στο φαγητό μας.
«Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και κάλιο περισσότερο από κάθε άλλο φρούτο».
Αν θέλουμε προσθέτουμε και δύο με τρεις κύβους κεφαλοτύρι.
Με ένα ποτήρι λευκό κρασί για παρέα είναι σκέτη απόλαυση.
Αν δεν βρούμε μικρά κολοκυθάκια, τότε βάζουμε μεγάλα, σε φέτες πάχους 3-4 εκ.
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε μας υπόσχονται ένα εξαιρετικό φαγητό.