piato-emeras
Είναι από τα φαγητά που άμα ξεκινήσεις να τρως δεν μπορείς να σταματήσεις.
Η σως συνοδεύει τέλεια και κρεατικά, ιδίως ψημένα στα κάρβουνα.
Οτι πρέπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Το καλό ψωμί είναι το κλειδί στην επιτυχία.
Ή αλλιώς, κότατζ πάι με μαύρα φασόλια.
Βασικό υλικό που θα μας δώσει μοναδική γεύση είναι ένα κομμάτι κερί από παρμεζάνα.
Όσο βράζουν τα ζυμαρικά μας, ετοιμάζουμε την σάλτσα μας.
Προσθέτοντας μήλο στην σαλάτα μας δίνουμε την γλυκύτητα που χρειαζόμαστε για το τέλειο συνοδευτικό μας.
Μπορούμε να μαγειρέψουμε την συνταγή μας με κολοκυθάκια, ντομάτα ή σπαράγγια. Κι είναι πανεύκολη και γρήγορη
Δημιουργήθηκε από τον Ελβετοαμερικάνο μετρ του παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, Γουόλντορφ Αστόρια, Όσκαρ Τσίρκι, το 1896.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ