piato-emeras
Συνοδεύουμε με καπνιστή ρέγγα και φρέσκο ψωμί.
Μία διαφορετική - απίθανη ρεβιθάδα.
Συνοδεύουμε με δροσερή ντοματοσαλάτα με αγγούρι και ελιές Καλαμών ή θρούμπες.
Σερβίρουμε ως έχει με ψωμί και γιαούρτι ή ένα πιλάφι.
Συνοδεύουμε με τυρί φέτα, αλλαντικό της αρεσκείας μας και φρέσκο ψωμί.
Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα και πατάτες τηγανητές.
Αν δεν βρούμε bucatini χρησιμοποιούμε μακαρόνια για παστίτσιο Νο 3.
Θα προσθέσουμε πεπεροντσίνο, σκορδάκι και δενδρολίβανο.
Η συνταγή γίνεται και με κοτόπουλο.