Η δίαιτα του Stefanelo: Ημέρα 17

Αυτό το πρόγραμμα αν το κάνω εγώ νομίζω θα αρχίσω να τραγουδάω My secret combination γι΄ αυτό και σας τα παρουσιάζω. Πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος τρώγοντας τόσο πολύ θα χάσει κιλά; Είναι δυνατόν κυρία μου να θες 4 ολόκληρα ασπράδια αυγών για να κάνεις ομελέτα και για δεκατιανό να έχεις ένα μήλο και ένα γιαούρτι. Θα βαρυστομαχιάσεις. Δε θα μπορείς να αποδώσεις στη δουλειά σου αν φας τόσο πολύ. Θα αναγκαστείς να καταναλώσεις τουλάχιστον 3 σόδες για να χωνέψεις τόσο φαΐ
Ivan Milutinovic / Reuters

Την Καλομοίρα την θυμόσαστε έτσι.... Είναι το greek american που έχει τραγουδήσει το:

Φοβάμαι μήπως σε χάσω

Κι απομείνω μισή (εμείς δε φοβόμαστε έχουμε πολλά κιλά να χάσουμε)

Μα δεν μπορώ

Να σε φτάσω

Δε μ' αφήνεις εσύ

Με συντροφιά τη μοναξιά

Και λαχτάρα τρελή

Μου λείπεις πολύ (Εσύ και το παγωτό κασάτο)

Κι όλο περιμένω, περιμένω (Φάε ασπράδια αυγών περιμένοντας)

Σε παιχνίδι που μοιάζει χαμένο

Περιμένω να γυρίσεις

Στο κορμί μου φιλιά να χαρίσεις (Και σεξουαλικό υπονοούμενο στον στίχο)

Περιμένω, περιμένω

Ένα βλέμμα σου αγαπημένο

Περιμένω κι ανασαίνω

Στης δικής σου καρδιάς το ρυθμό

Τυχεροί όσοι μεγαλώσαμε με τέτοια τραγούδια.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα στην δίαιτα που έκανε η Καλομοίρα για να χάσει όλα τα κιλά της γέννας. Κάθε πρωί τρώει 4 ασπράδια αυγών τα οποία κάνει ομελέτα. Για δεκατιανό έχει ένα μήλο και ένα γιαούρτι 2%. Το μεσημεριανό της την πρώτη μέρα αποτελείται από κοτόπουλο σχάρας, με πράσινη σαλάτα, η οποία έχει λάδι, λεμόνι και μουστάρδα.

Και πες mademoiselle ότι αποφασίζω και κάνω τη δίαιτα σου. Θα ξυπνήσω το πρωί και θα πάρω μαζί μου στη δουλειά 4 αυγά, λάδι, τηγάνι και τα ρέστα για να φτιάξω το πρωινό;

Η δεύτερη μέρα έχει μπιφτέκι και πράσινη σαλάτα. Την τρίτη μέρα με μεγάλη σαλάτα με τόνο. Την τέταρτη μέρα ένα μέτριο ψάρι με βραστά λαχανικά. Την πέμπτη μέρα μια μπριζόλα με βραστή πατάτα. Την έκτη μέρα ένα πιάτο ρύζι και την έβδομη μέρα μια μερίδα μακαρόνια ολικής άλεσης με σαλάτα ντομάτας χωρίς τυρί. Το απογευματινό της είναι ένα φρούτο ή ένα ποτήρι φυσικό χυμό και το βράδυ δυο καλαμάκια κοτόπουλο ή ένα τοστ γαλοπούλα με τυρί ή ένα μικρό μπολ γάλα χαμηλών λιπαρών με δημητριακά.

Αυτό το πρόγραμμα αν το κάνω εγώ νομίζω θα αρχίσω να τραγουδάω My secret combination γι΄ αυτό και σας τα παρουσιάζω. Πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος τρώγοντας τόσο πολύ θα χάσει κιλά;Είναι δυνατόν κυρία μου να θες 4 ολόκληρα ασπράδια αυγών για να κάνεις ομελέτα και για δεκατιανό να έχεις ένα μήλο και ένα γιαούρτι. Θα βαρυστομαχιάσεις. Δε θα μπορείς να αποδώσεις στη δουλειά σου αν φας τόσο πολύ. Θα αναγκαστείς να καταναλώσεις τουλάχιστον 3 σόδες για να χωνέψεις τόσο φαΐ.

Καλομοίρα μας κοροϊδεύεις. Στο λέω εγώ ο Stefanelo που δε «μασάει τα λόγια του». Και πες mademoiselle ότι αποφασίζω και κάνω τη δίαιτά σου. Θα ξυπνήσω το πρωί και θα πάρω μαζί μου στη δουλειά 4 αυγά, λάδι, τηγάνι και τα ρέστα για να φτιάξω το πρωινό; Πιστεύεις ότι αν έρθω στο γραφείο με τα τηγάνια δε θα βρεθεί κάποιος που θα πάρει τον ψυχίατρο για να έρθει να με μαζέψει;Υπάρχουν αδέρφια μου ορισμένα προγράμματα διαίτης «διάσημων» τα οποία απευθύνονται σε αργόσχολους και όχι εργαζόμενους. Κάτι τέτοια διαβάζω και μου ανεβαίνει η πίεση στο κεφάλι.

Συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη: