Drake: Έφτιαξε κολιέ με 42 διαμάντια 351.38 καρατίων από αρραβώνες που «δεν έκανε ποτέ»

H δημιουργία του κολιέ ήταν «μια αποστολή που διήρκεσε 14 μήνες, κάθε διαμάντι επιλέχθηκε με το χέρι κι ελέγχθηκε για να υπηρετεί μόνο την τελειότητα».
Open Image Modal
via Associated Press

Στον Drake αρέσουν τα κοσμήματα. Το τελευταίο του είναι φανταχτερό και πανάκριβο καθώς αποτελείται από 42 διαμάντια δαχτυλιδιών αρραβώνα. Αυτά τα δαχτυλίδια σκεφτόταν να τα δώσει σε γυναίκες αλλά πλεόν, είναι όλα δικά του. 

«Νέο κόσμημα με τίτλο «Previous Engagements» για όλες τις φορές που το σκέφτηκε αλλά δεν το έκανε ποτέ», έγραψε στο Instagram ο σχεδιαστής κοσμημάτων Άλεξ Μος σε βίντεο που παρουσιάζει τη δημιουργία του.

Το κολιέ αποτελείται από «42 δαχτυλίδια αρραβώνων, 351.38 καράτια σε διαμάντια», εξήγησε στη λεζάντα. 

Σύμφωνα με το Reel του Instagram, η δημιουργία του κολιέ ήταν «μια αποστολή που διήρκεσε 14 μήνες, κάθε διαμάντι επιλέχθηκε με το χέρι κι ελέγχθηκε για να υπηρετεί μόνο την τελειότητα».

«Αυτό το μνημειώδες έργο τέχνης συναρμολογήθηκε χρησιμοποιώντας 351.38 καράτια από διαμάντια τοποθετημένα σε λευκόχρυσο 18 καρατίων», προσθέτει.

Ο ειδικός σε διαμάντια  Ζακ Στόουν  του βρετανικού κοσμηματοπωλείου Steven Stone λέει στο Page Six ότι το «εξαιρετικό» κόσμημα «φαίνεται να αξίζει περίπου 12,5 εκατ. δολάρια».

«350+ καράτια σε 42 διαμάντια, άρα κάτι σαν 8 καράτια το κομμάτι, σύνολο 4-6 εκατ. δολάρια;», σχολίασε ένας χρήστης.

Δεν είναι σαφές για ποιον προορίζονταν τα διαμάντια, αλλά ο ράπερ έχει συνδέσει πολλές φορές το όνομά του με διάσημες γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια, όπως Ρασίντα Τζόους, Τίρα Μπανκς, SZA, Τζούλια Φοξ - πριν η τελευταία τα φτιάξει με τον Kanye West - και Ριάννα.

Το 2017, ο Drake απέκτησε ένα γιο, τον Άδωνι, που είναι σήμερα 5 ετών, όταν έγινε κρυφά πατέρας του παιδιού με τη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα και πρώην πορνοστάρ Σοφί Μπρουσό, 33 ετών.