Η ψηλότερη οικογένεια του κόσμου έχει μέσο όρο ύψους πάνω από δύο μέτρα

Ο Άνταμ ήταν αυτός που είχε την ιδέα να προσπαθήσουν να μπουν στο βιβλίο του ρεκόρ Γκίνες ως η ψηλότερη οικογένεια στον κόσμο.
Open Image Modal
.
Guinness World Records

Η οικογένεια Τραπ στο Έσκο της Μινεσότα είναι επίσημα η ψηλότερη οικογένεια στον κόσμο με μέσο ύψος 203,29 εκατοστά.

Η Κρίσι Τραπ λατρεύει να λέει ότι είναι το πιο κοντό άτομο στην πιο ψηλή οικογένεια του κόσμου. Με 191,2 εκατοστά, είναι σίγουρα πολύ ψηλή, ειδικά για μια γυναίκα, αλλά είναι πράγματι η πιο κοντή της οικογένειάς της. Ο σύζυγός της, Σκοτ, έχει ύψος 202,7 εκατοστά, ενώ οι δύο κόρες της, η Σαβάνα και η Μόλι, έχουν ύψος 203,6 εκατοστά και 197,26 εκατοστά, αντίστοιχα. Το νεότερο μέλος της οικογένειας Τραπ , ο Άνταμ Τραπ, είναι το ψηλότερο μέλος της οικογένειας με 221,71 εκατοστά. Μαζί, έχουν συνολικό ύψος ίσο με το μήκος μισού γηπέδου τένις!

Ο Άνταμ ήταν αυτός που είχε την ιδέα να προσπαθήσουν να μπουν στο βιβλίο του ρεκόρ Γκίνες ως η ψηλότερη οικογένεια στον κόσμο.

Οι γονείς Σκοτ και Κριστίν λένε ότι το ύψος τους είναι κληρονομικό, αν και τα παιδιά τους είναι πολύ ψηλότερα από την υπόλοιπη οικογένεια. Άλλωστε όλοι οι συγγενείς τους εκτιμούν το ύψος των Tραπ. «Το βρίσκουν χρήσιμο για οικιακές δουλειές. Δεν χρειάζονται ποτέ σκάλα», προσθέτει ο Σκοτ.

Μεγαλώνοντας, η Σαβάνα, η Μόλι και ο Άνταμ ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό και το ύψος σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά έφερε την επιτυχία- η Σαβάνα παίζει μπάσκετ στο UCLA, η Μόλι έπαιζε βόλεϊ στο κολέγιο και ο Άνταμ ήταν ένας κορυφαίος μπασκετμπολίστας στο γυμνάσιο. Όλοι είχαν άλλωστε το πλεονέκτημα ότι μπορούσαν να μπλοκάρουν εύκολα τον αντίπαλό τους.

Η Σαβάνα ελπίζει ο νέος τους τίτλος στο Guinness World Records «να δώσει δύναμη και έμπνευση σε ανθρώπους που είναι μοναδικοί ή αισθάνονται διαφορετικοί. Υπάρχει χαρά και ελευθερία στο να αποδέχεσαι αυτό που είσαι. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν εσένα και αυτό είναι φανταστικό».