Εξαγριωμένος αγρότης βγάζει «σηκωτό» με το τρακτέρ αυτοκίνητο οδηγού

Αγρότης και διερχόμενος οδηγός λογομάχησαν. Ο Χούπερ αποφάσισε να βγάλει το τρακτέρ του και να καταστρέψει το Vauxhall Astra.
Open Image Modal
.
VIDEO CAPTURE

Κανείς δεν τα βάζει με τον Ρόμπερτ Χούπερ. Κανείς!

Ο άνδρας από το Μπάρναρντ Καστλ, στο Ντέρχαμ στη Μεγάλη Βρετανία χρησιμοποίησε το τρακτέρ του για να αναποδογυρίσει και να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε αγροτικό μονοπάτι και τον εμπόδιζε.

Θύμα του ένα Vauxhall Astra, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε την ψυχραιμία να τραβήξει το ενοχοποιητικό για τον αγρότη βίντεο.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Ιουνίου 2021 το απόγευμα. Εκείνη την ημέρα στην περιοχή είχε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες και οι δυο φίλοι επέστρεφαν από το μπάνιο τους. Φτάνοντας στο ύψος του αγροκτήματος του Χούπερ, το αυτοκίνητο, για κακή τους τύχη, παρουσίασε βλάβη.

Αγρότης και διερχόμενος οδηγός λογομάχησαν. Ο Χούπερ αποφάσισε να βγάλει το τρακτέρ του και να καταστρέψει το Vauxhall Astra.

Η εκδοχή του δικηγόρου του αγρότη είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που κατά τον πελάτη του «καταπάτησε» τη γη του, ήταν «θυμωμένος και μεθυσμένος» και μάλιστα «χτύπησε τον αγρότη στο πρόσωπο σπάζοντας του τα γυαλιά του».

Ο Ρόμπερτ Χούπερ εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου κλήθηκε να απολογηθεί για την πράξη του αλλά επέμεινε ότι το έκανε για αυτοάμυνα.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Ειδοποιηθήκαμε για ένα περιστατικό λίγο μετά τις 5.45 μ.μ. στις 5 Ιουνίου.»

Πλέον, τη λύση θα δώσει το δικαστήριο του Ντέρχαμ που συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα. Παρά το βίντεο που δείχνει το τρακτέρ του Χούπερ να συντρίβει το αυτοκίνητο ο ίδιος δηλώνει αθώος.

Πηγή: Metro.co.uk