Καταδίωξη ύστερα από δύο ληστείες σε πρατήρια καυσίμων

Προσπάθειες για ταυτοποίηση των τριών δραστών.
Open Image Modal
.
Eurokinissi

Στην άνοδο του Κηφισού, λίγο πριν από τις Τρεις Γέφυρες, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το κλεμμένο τζιπ, το οποίο αναζητούσαν με τρεις επιβαίνοντες. Έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και οι ένστολοι τους καταδίωξαν.

Στην οδό Αχαρνών, λίγα λεπτά αργότερα, το κλεμμένο όχημα συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για ακόμα μία φορά τους τρεις επιβαίνοντες να ακινητοποιηθούν, αλλά εκείνοι διέφυγαν πεζή. Μέσα στο αυτοκίνητο εντόπισαν ένα πιστόλι ρέπλικα και μία κουκούλα φουλ φέις.

Όλα ξεκίνησαν στις οκτώ και πέντε το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι τρεις επιβαίνοντες πήγαν σε πρατήριο καυσίμων, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στον Κολωνό, και με την απειλή του όπλου απέσπασαν από τον υπάλληλο όσα μετρητά είχε επάνω του. Λίγα λεπτά αργότερα, οι ίδιοι δράστες όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες και τα βίντεο, διέπραξαν και άλλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων, στην οδό Ρετσίνας στον Πειραιά. Με την απειλή του όπλου άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν, μέχρι που τους εντόπισε το πλήρωμα περιπολικού στον Κηφισό.

Οι αρχές τώρα προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.