Λάθος της στιγμής σκόρπισε τρόμο και τρείς τραυματίες - Πως άρχισε η καταδίωξη στη Λιοσίων

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος το πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.
|
Open Image Modal
Eurokinissi

Είναι δυνατόν να τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, δέντρα να ξεριζώθηκαν και να τρομοκρατήθηκαν δεκάδες πεζοί και οδηγοί από ένα στιγμιαίο λάθος; Και όμως είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Huffpost, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος το πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, στην οδό Λιοσίων. Εκεί, νεαρός υπάλληλος φαίνεται πως ζήλεψε και αποφάσισε να το πάρει και να κάνει μία βόλτα, χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως παρακολουθούσε το όχημα μέσω GPS.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητό του κινείται, κάλεσε στο κέντρο της Αμεσης Δράσης, δήλωσε την κλοπή του και μάλιστα ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το σημείο, όπου ήταν.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν, αλλά ο νεαρός υπάλληλος τρομοκρατήθηκε και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αντί να σταματήσει και να παραδεχθεί το λάθος του. Τελικά, όχι μόνον δεν ξέφυγε από τους αστυνομικούς, αλλά λίγο έλειψε να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν είχε ποινικό παρελθόν, αλλά τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για κλοπή, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.