Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη

Λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας στην χώρα.
|
Open Image Modal
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Eurokinissi

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε περιοχές της χώρας αύριο, Πέμπτη 26/1, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας.

Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων (Παιδικοί Σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Επιπλέον, με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια), όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) αύριο Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023.

Με απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στη Ζάκυνθο.

Κλειστά θα είναι αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2022 επίσης όλα τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, μετά από σχετική απόφαση του αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρου Τραυλού λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που αναμένεται να πλήξουν τα δυο νησιά.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Επιδαύρου και στην Ερμιόνη και στη Σύμη. 

Δυο ώρες αργότερα, στις 10:00 θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 τα σχολεία Α’&Β’ /θμιας εκπαίδευσης στην Πρέσπα, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα και στα σχολεία του Δήμου Φλώρινας.