Σπίρτζης για τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν

Σπίρτζης για τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν
Open Image Modal
Sooc

Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν, υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με τα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτικές άδειες.

Όπως είπε, έχει προβλεφθεί ελάχιστος αριθμός εργαζομένων, και οι «οι 400 θέσεις που προβλέπονται για κάθε κανάλι εθνικής εμβέλειας θα απορροφήσουν εργαζομένους», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για έξι ιδιωτικά κανάλια τα οποία ήταν παράνομα, ενώ άφησε αιχμές κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών λέγοντας ότι δεν έδειξαν ευπρέπεια σε αντίθεση με άλλα κανάλια που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και δεν αδειοδοτήθηκαν.

Ο υπουργός Υποδομών υποστήριξε επίσης ότι δεν πρόκειται για μαύρο και ότι η όλη υπόθεση δεν έχει καμιά σχέση με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα λάβει χώρα το μεσημέρι (15:00) η συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα για τις τηλεοπτικές άδειες.