Συνελήφθη η κόρη του Μικ Τζάγκερ στην Ιμπίζα για επίθεση κατά αστυνομικών

Σε αποκλειστικό βίντεο της Daily Mail ο σύντροφος της Τζέιντ Τζάγκερ φαίνεται να καθηλώνεται στο έδαφος από την αστυνομία πριν από τη σύλληψη του ζευγαριού.
GONZALO FUENTES via Reuters

Η Τζέιντ Τζάγκερ, η κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ και της πρώτης συζύγου του, Μπιάνκα Τζάγκερ, συνελήφθη στην Ίμπιζα επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικούς, ανέφερε την Πέμπτη μια αστυνομική πηγή, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Η 51χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων διέμενε σε ξενοδοχείο στο δημοφιλές ισπανικό νησί τουλάχιστον από τις 11 Μαΐου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram.

Συνελήφθη την Τετάρτη μαζί με έναν άνδρα που σύμφωνα με τη Daily Mail, ονομάζεται Αντονι Χίνκσον και φέρεται να είναι ο σύντροφός της.

Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός σε ένα εστιατόριο, στην πρωτεύουσα του νησιού, ανέφερε η εφημερίδα El Pais, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Χίνκσον που συνόδευε την Τζέιντ Τζάγκερ έγινε επιθετικός απέναντι στους σερβιτόρους και το ζεύγος εκδιώχθηκε από το εστιατόριο. Καθώς εκείνος συνέχιζε να εκτοξεύει ύβρεις από τον δρόμο, κλήθηκε η αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας αντιστάθηκε ενώ η Τζάγκερ τους επιτέθηκε, με γρατζουνιές και γροθιές. Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου αύριο Παρασκευή, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα.

Η αστυνομική πηγή αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ της El Pais. Το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει άμεσα με την Τζάγκερ για σχόλια.

Πηγή: Reuters, Daily Mail

Πήγαινε στην αρχική σελίδα