Το μπούλινγκ που δέχεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram και το μήνυμα που μεταφέρει μέσα από βίντεο

Η ανάρτηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια.
Το μπούλινγκ που δέχεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram και το μήνυμα που μεταφέρει μέσα από βίντεο.
VALERIE MACON via Getty Images
Το μπούλινγκ που δέχεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram και το μήνυμα που μεταφέρει μέσα από βίντεο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και μοιράστηκε τη στιγμή με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο τραγουδάει το «Santa Claus Is Coming to Town», όμως μεταφέρει και ένα σημαντικό μήνυμα.

«Αυτό είναι το δέντρο μου φέτος», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια στην αρχή του βίντεο, πριν η κάμερα δείξει το στολισμένο με λευκά φώτα και χρυσή κορδέλα, Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη λεζάντα, ωστόσο, η Σπίαρς αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολο για εκείνη να συνεχίσει να μοιράζει αποσπάσματα από τη ζωή της στα σόσιαλ μίντια, λόγω των αρνητικών σχολίων που λαμβάνει.

«Χαρούμενα Χριστούγεννα φίλοι μου», έγραψε. «Μου αρέσει που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με εσάς, όμως ήταν δύσκολο να συνεχίσω, καθώς ο κόσμος γράφει τα πιο άσχημα πράγματα. Αν δεν σας αρέσει μια ανάρτηση, κρατήστε την για τον εαυτό σας και μην ακολουθείτε πια αυτό το άτομο. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε αρνητικά σχόλια και να κάνετε μπούλινγκ στον κόσμο. Να είστε χαρούμενοι και καλοί άνθρωποι αυτή τη γιορτινή περίοδο».

Ο σύντροφός της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, υποστήριξε την ποπ σταρ, γράφοντας στα σχόλια ότι «είναι τόσο εύκολη η κυβερνοεπίθεση και το κρυφτό πίσω απο τα κινητά τηλέφωνα ώστε να γράφονται άσχημα σχόλια, όμως όταν εκείνοι που τα γράφουν βλέπουν από κοντά το είδωλό τους, τότε τους λένε πόσο μεγάλοι φαν είναι και θέλουν μια φωτογραφία», έγραψε κάτω από το βίντεο με το hashtag #haterplease.

Η ανάρτηση της Σπίαρς έγινε λίγο μετά τον εορτασμό των 38ων γενεθλίων της με τον Ασγκάρι στο Μαϊάμι.

Πηγή: People

Προτείνετε μια διόρθωση