Τζένιφερ Λόπεζ: Νόμιζε ότι θα πέθαινε μετά τον «επώδυνο» χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ (βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το τι συνέβη πριν από 20 χρόνια με τον Μπεν Άφλεκ.
Tom Kingston via Getty Images

Ο δρόμος για τη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, που έφτασε τελικά στον γάμο δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Apple Music 1, η τραγουδίστρια του «Marry Me» μίλησε για το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο της με τον ηθοποιό και θυμήθηκε τον πόνο που ένιωσε όταν χώρισε μετά τον πρώτο τους αρραβώνα το 2004, αναφέρει το Page Six.

«Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας», είπε αρχικά η Λόπεζ, 53 ετών στον Ζέιν Λόου. «Μόλις ακυρώσαμε εκείνο τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», συνέχισε.

«Όλο αυτό με έστειλε σε μια πορεία όπου για τα επόμενα 18 χρόνια, δεν μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά όλο αυτό είχε αίσιο τέλος. Έχει το πιο «δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Χόλιγουντ» τέλος», σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Λόπεζ, η οποία αναζωπύρωσε το ειδύλλιό της με τον Μπεν Άφλεκ, 50 ετών, 17 χρόνια μετά τον πρώτο τους χωρισμό, ανακοίνωσε την Παρασκευή ( 25/11) ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «This Is Me… Now», ένα ανανεωμένο τραγούδι μετά το «This Is Me… Then» του 2002.

«Έγινε σε αυτή τη χρονική στιγμή που ξαναβρέθηκα με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα», εξήγησε η Λόπεζ. «Όλο το μήνυμα του άλμπουμ είναι: «Αυτή η αγάπη υπάρχει. Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη»».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Λόπεζ «This Is Me … Then», αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

«Τώρα νομίζω ότι το μήνυμα του άλμπουμ είναι – αν έχετε, όπως εγώ κατά καιρούς, χάσει την ελπίδα, σχεδόν τα έχετε παρατήσει, μην το κάνετε», είπε η Λόπεζ. «Η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι αληθινό. Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα στον κόσμο».

Τον Απρίλιο του 2021, η Page Six δημοσίευσε την είδηση ότι η Λόπεζ και ο Άφλεκ έκαναν ξανά παρέα μετά τον χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο αργότερα και τελικά παντρεύτηκαν.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα