Η ζωή μίας πορνοστάρ μέσα από μία σειρά με ασπρόμαυρες φωτογραφίες (NSFW)

Η ζωή μίας πορνοστάρ μέσα από μία σειρά με ασπρόμαυρες φωτογραφίες (NSFW)
|

Η φωτογράφος Katia Repina, που έχει την έδρα της στην Βαρκελώνη, γνώρισε την Μάρτα, την δεύτερη εβδομάδα που έπιασε δουλειά. Η Μάρτα είναι πορνοστάρ και η Repina δούλευε σε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη βιομηχανία του πορνό. Η Μάρτα ήταν 23 ετών και κανείς δεν την πίεσε να μπει στη βιομηχανία του πορνό. Δεν υπάρχουν ειδικές συνθήκες που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Διάλεξε την καριέρα στο πορνό.

Open Image Modal

«Όταν την γνώρισα, ήμουν έκπληκτη με το πόσο ανοιχτή και ειλικρινής ήταν. Ένιωθα ότι ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με άλλες ηθοποιούς πορνό. Θυμάμαι να σκέφτομαι, ότι μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή είναι μόλις 2 εβδομάδες στην δουλειά. Όλα τα κορίτσια αλλάζουν όταν μπαίνουν σε αυτή τη βιομηχανία», είπε η Repina στην HuffPost.

Η Repina αποφάσισε να δει μόνη της. Επικοινώνησε με την Μάρτα και της ζήτησε να συναντηθούν. Οι δυο τους είχαν μία φιλία τριών ετών και τα δύο από αυτά τα χρόνια, τα κατέγραψε στην κάμερα. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά από φωτογραφίες με τίτλο: «Llámame Marta» («Λέγε με Μάρτα»), που καταγράφει τη μύηση μίας νέας γυναίκας στη βιομηχανία της μόδας και τις καθημερινές- και όχι μόνο- στιγμές που προκύπτουν.

Open Image Modal

«Ήμουν γοητευμένη από τον δυναμικό της χαρακτήρα και την εμμονή της να ελέγχει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή ήταν τόσο τρυφερή και ειλικρινής. Ήθελα να καταγράψω πως συνυπάρχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με τη νέα της δουλειά στην πορνογραφία», ανέφερε η Repina.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες καταγράφουν μία γυναίκα που είναι πολλά περισσότερα από τον τίτλο της δουλειάς της.

Η ζωή μίας πορνοστάρ
(01 of12)
Open Image Modal
Ο πρώην σύντροφος της Μάρτα έβλεπε την δουλειά της, ως κομμάτι της ζωής της, αλλά δυσκολευόταν να το αποδεχτεί. Έβλεπε τα βίντεο και τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μάρτα παραδέχεται ότι δεν θα μπορούσε να βγαίνει με κάποιον από τη βιομηχανία του πορνό, αλλά αναγνωρίζει πόσο παράδοξο είναι αυτό. (credit:KATIA REPINA)
(02 of12)
Open Image Modal
Η Μάρτα κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής της εμφάνισης. «Είμαι ηθοποιός και έχω τα όριά μου. Θα πω "θα κάνω αυτό, θα κάνω το άλλο. Αν δεν σου αρέσει, φεύγω".» (credit:KATIA REPINA)
(03 of12)
Open Image Modal
Η Μάρτα γυρίζει μία σκηνή. (credit:KATIA REPINA)
(04 of12)
Open Image Modal
«Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται: "είναι ηθοποιός, κάνει σεξ και το απολαμβάνει". Όχι, δουλεύω, εξηγεί. Αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα της Μάρτα που κάνει πορνό. (credit:KATIA REPINA)
(05 of12)
Open Image Modal
Η Μάρτα δεν έχει πέσει θύμα των καταστάσεων. Δεν έχει μικρά παιδιά και δεν προέρχεται από ένα πολύ φτωχό περιβάλλον. Επέλεξε μόνη της το πορνό. (credit:KATIA REPINA)
(06 of12)
Open Image Modal
«Θα έχω πάντα το γυμναστήριο... Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στη ζωή, εκτός από την οικογένεια και πολύ λίγους παλιούς φίλους και το γυμναστήριο, είναι ο τρόπος ζωής μου». Όταν ήταν πιο μικρή, η Μάρτα αγωνιζόταν και είχε κερδίσει διαγωνισμούς body building. Εξακολουθεί να προπονείται για αυτούς τους διαγωνισμούς, και ελπίζει να συμμετάσχει ξανά, αν και δεν θεωρεί ακόμα τον εαυτό της έτοιμο. (credit:KATIA REPINA)
(07 of12)
Open Image Modal
Μερικές εβδομάδες αφού μπήκε στη βιομηχανία του πορνό, η Μάρτα καταλαβαίνει ότι δεν πληρώνει τόσο καλά όσο νόμιζε. Συμμετέχει σε σόου. (credit:KATIA REPINA)
(08 of12)
Open Image Modal
Η Μάρτα με τον πρώην σύντροφό της, έναν Ουκρανό body builder, με τον οποία έμενε για έναν χρόνο. (credit:KATIA REPINA)
(09 of12)
Open Image Modal
Πριν ξεκινήσει σε αυτή τη βιομηχανία, η Μάρτα δεν είχε σύντροφο, αλλά ήθελε μία σχέση. Αν και περιτριγυρίζεται κυρίως από άντρες στην δουλειά της, την προσωπική της ζωή την περνάει κυρίως μόνη της. Ήταν ήδη στο πορνό μισό χρόνο, όταν γνώρισε τον πρώην σύντροφό της. (credit:KATIA REPINA)
(10 of12)
Open Image Modal
Μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο πορνό, η Μάρτα εξήγησε την επιλογή της στους γονείς της. Αναφέρει ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να το καταλάβουν και να το αποδεχτούν, αλλά στέκονται δίπλα της. «Με αγαπούν και είναι ό,τι καλύτερο έχω», αναφέρει. (credit:KATIA REPINA)
(11 of12)
Open Image Modal
Η Μάρτα ξεχωρίζει την δημόσια εικόνα της, ως ηθοποιός πορνό, και η Μάρτα είναι μία πολύ φυσιολογική κοπέλα. (credit:KATIA REPINA)
(12 of12)
Open Image Modal
Η Μάρτα εξηγεί ότι ο κόσμος της πορνογραφίας είναι πολύ πιο διαφορετικός από αυτό που είχε φανταστεί. «Πρέπει να τα ξεχωρίζω [το πορνό και την προσωπική μου ζωή] γιατί τα γυρίσματα μπορεί να γίνουν πολύ επιθετικά και άγρια... αλλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι ο εαυτός μου, είμαι ταπεινή, δεν είμαι πριμαντόνα.» (credit:KATIA REPINA)

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.