Αποκαλούν "δολοφόνο" DJ κατηγορώντας τον ότι κόλλησε κορονοϊό τον Μέσι

Ο Fer Palacio ανήρτησε στο twitter το αρνητικό του PCR τεστ.
Open Image Modal
Fer Palacio
TWITTER

Το αρνητικό PCR τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε, αναγκάστηκε να δημοσιεύσει στο twitter, γνωστός DJ, τον οποίο κατηγόρησαν ότι κόλλησε κορονοϊό τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Fer Palacio, κατηγορήθηκε από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, ότι ήταν αυτός που κόλλησε κορονοϊό τον Λιονέλ Μέσι, όταν ο τελευταίος διαγνώστηκε θετικός μετά από το ταξίδι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του στην Αργεντινή.

Ο Palacio, είχε δώσει το παρών στα βραβεία Cosco Army, στα οποία αργότερα διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κρούσματα του κορονοϊού. Ως στενή επαφή κρουσμάτων, ο DJ, έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα, ωσστόσο τα Χριστούγεννα φωτογραφήθηκε σε πάρτι με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ξύπνησα και είχα πάρα πολλά μηνύματα. Το όνομά μου ήταν τρεντ στο twitter, επειδή ο Μέσι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θεώρησαν ότι τον κόλλησα εγώ. Με αποκαλούν δολοφόνο, πολύ σκληρά λόγια. Έκανα τεστ γιατί πρέπει να ταξιδέψω στην Ουρουγουάη. Δεν έχω Covid» είπε ο ίδιος σε ότι αφορά αυτό το θέμα.

Μάλιστα για να πείσει τον κόσμο ότι δεν ήταν αυτός που κόλλησε τον Μέσι, δημοσίευσε στο twitter το αρνητικό PCR τεστ που υποβλήθηκε με το σχόλιο: «Δεν μόλυνα εγώ τον Μέσι».