Η συγκλονιστική φωτογραφία των Άνιστον και Κοξ: «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Αυτός είναι ο κορονοϊός»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Άνιστον έχει προσπαθήσει να αφυπνίσει όσους δεν έχουν πάρει σοβαρά την πανδημία.
Open Image Modal
jenniferaniston/Instagram

Το δικό τους μήνυμα προσπαθούν να περάσουν οι διάσημες ηθοποιοί από τα Φιλαράκια, Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ, για το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός. 

Οι δύο φίλες ανέβασαν στον λογαριασμό της Άνιστον στο Instagram μια φωτογραφία δική τους φορώντας μάσκες και μια ενός φίλου τους, του Κέβιν, διασωληνωμένο στο νοσοκομείο.  

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορονοϊός. Αυτό είναι η πραγματικότητα.

Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς και να νομίζουμε ότι μπορούμε να γλιτώσουμε... αν θέλουμε να σταματήσει -και θέλουμε, σωστά;- το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ να φοράτε τις αναθεματισμένες μάσκες  #wearadamnmask 

Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από αυτόν τον απαίσιο ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορονοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία.

Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου (που έδωσε την άδεια να την ανεβάσω!). Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένιφερ Άνιστον. 

Στις αρχές του Ιουλίου η Τζένιφερ Άνιστον είχε ανεβάζει και μια άλλη φωτογραφία με θέμα την πανδημία, με την ίδια να φοράει μάσκα και να ζητά από τους followers της να «φορούν την αναθεματισμένη μάσκα».