Ο «θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς»: Η ριψοκίνδυνη σέρφερ που ταξίδεψε στις, γεμάτες σκελετούς, κατακόμβες του Παρισιού

Ο «θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς»: Η ριψοκίνδυνη σέρφερ που ταξίδεψε στις, γεμάτες σκελετούς, κατακόμβες του Παρισιού
Open Image Modal
Instagram

Όσοι έχουν δει το «Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία» θα θυμούνται το μέρος της ταινίας όπου ο «Ίντυ», παρέα με τη γοητευτική επιστήμονα Έλσα Σνάιντερ, εξερευνούν τις κατακόμβες της Βενετίας, αναζητώντας τα ίχνη του Αγίου Δισκοποτήρου. Η 30χρονη σέρφερ Άλισον Τιλ αποφάσισε να κάνει κάτι ανάλογο στο Παρίσι...χωρίς τον Ιντιάνα Τζόουνς, απλά και μόνο με τη σανίδα της, φορώντας το μπικίνι της (τουλάχιστον, όταν ήταν πάνω στη σανίδα του σερφ).

Η Τιλ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς» από το Time Magazine (αν και τον τίτλο αυτό θεωρούμε πως κατέχει δικαιωματικά εδώ και χρόνια η Λάρα Κροφτ του Tomb Raider, από πριν την ενσαρκώσει η Αντζελίνα Τζολί) και είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι επιβίωσης «Naked and Afraid», όπου οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν στην άφρια φύση γυμνοί. Η νέα της περιπέτεια φαίνεται να

Στο πλαίσιο της εξερεύνησής της, ταξίδεψε, ξεκινώντας στις 13 Οκτωβρίου, στις κατακόμβες του Παρισιού, συνολικού μήκους που υπολογίζεται στα 300 χλμ, οι οποίες θεωρείται πως αποτελούν τον τάφο που φιλοξενεί τα λείψανα έξι εκατομμυρίων ανθρώπων.

Στο ταξίδι της είχε τη βοήθεια ειδικών στην εξερεύνηση σπηλαίων και προειδοποιεί ότι ήταν ένα εγχείρημα που χρειαζόταν πολλή προετοιμασία, οπότε δεν προτείνει σε άλλους να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο «ελαφρά τη καρδία».

Αν θέλετε να δείτε και άλλα στιγμιότυπα από τις περιπέτειες του «θηλυκού Ιντιάνα Τζόουνς», ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος.